Autobergamo, meci decisiv la Timişoara

7 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Sala Olimpia din Timişoara va fi gazda ultimei etape din play-off-ul Ligii I de fotbal în sală. Autobergamo Deva va juca pe terenul rivalei Informatica, într-o partidă care va decide formaţia calificată în finala campionatului.

Astăzi de la ora 18, jucătorii deveni au neapărată nevoie de victorie pentru a se califica în finală pentru al doilea an consecutiv, în timp ce o înfrângere sau un egal i-ar trimite în lupta pentru medaliile de bronz ale Ligii întâi.
Înaintea acestei confruntării directe, Informatica Timişoara conduce în clasament cu 10 puncte, urmată de Autobergamo cu 9 puncte. În primul meci din play-off, echipa timişoreană a câştigat dramatic cu 1 – 0 la Deva (gol marcat în ultimele 9 secunde, din lovitură de penalitate, după ce devenii rataseră ei anterior o lovitură de pedeapsă).
În seria a doua suspansul s-a păstrat până la final. Dunărea Călăraşi a învins la Galaţi pe United şi acasă pe FK Odorheiu Secuiesc, a urcat momentan pe locul 2, dar mai este de jucat astăzi, de la ora 19.30, derbiul FK Odorheiu Secuiesc – United Galaţi, care va decide finalista campionatului. Gazdele au neapărată nevoie de victorie, oaspeţilor le ajunge şi un egal. În tur în play-off la Galaţi a fost 4 – 4, la capătul unei partide în care United a avut doi jucători eliminaţi.
În play-out Spicom a retrogradat, iar City’us va juca un baraj pentru rămânerea în Liga 1 cu ocupanta locului secund din Liga 2 (Luceafărul Buzău sau Colţea Braşov).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Rugby: Ştiinţa Petroşani joacă doar în play-out

Ştiinţa Petroşani a mai înregistrat o înfrângere pe teren propriu, cu scorul de 42 la 24 în faţa echipei Gloria...

Florentina Marincu a făcut baremul pentru Campionatele Europene

Revenită de puţin timp la sportul care a consacrat-o, atleta Florentina Marincu, legitimată la CNS Cetate Deva şi pregătită de...

Fotbal, Liga a IV-a: CS Hunedoara se distanţează

Etapa desfăşurată la finalul de săptămână a clarificat situaţia din prima parte a clasamentului. Liderul actual CS Hunedoara a câştigat...

Închide