Sâmbătă începe noul sezon din Liga I de futsal

4 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

        Noul sezon competiţional din Liga I de futsal va debuta duminică, 8 septembrie, iar în campionat vor lua parte doar şapte formaţii: United Galaţi, Autobergamo Deva, Imperial Wet Miercurea Ciuc, Informatica Timişoara, Dunărea Călăraşi, FK Odorheiu Secuiesc, Clujana Cluj-Napoca.
Pentru sezonul regular, federaţia a propus 14 etape, adică se va juca fiecare cu fiecare, în fiecare etapă o echipă urmând să stea. Primele patru formaţii clasate la finalul sezonului regular se vor califica în play-off.
ACS Autobergamo Deva are acum un lot foarte tânăr, cu multe nume noi, şi are ca obiectiv primar o clasare pe podiumul de premiere. Au fost câteva jocuri de pregătire pe care formaţia din Deva le-a disputat, iar un adversar puternic în pregătiri a fost campioana Ungariei, MVFC Berettyoujfalu, jocuri în care devenii au evoluat în parametri obţinând un rezultat de egalitate, scor 2-2 şi apoi o victorie cu 6-3.
Echipa folosită la meciurile de pregătire a fost: Sergiu G. David, Andrei Grosu, Iago Otero Fernandez, Kovacs Zabar, Andrei Vesa, Bogdan Bogdy, Cătălin Şerban, Antonio Carlos, Toader Mihnea, André Luis Sasse, Moraad Rifii şi Iancu Vlad.
În prima etapă din noul sezon competiţional, conform tragerii la sorţi, echipa Autobergamo Deva va sta.(Nicolae Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Florentina Marincu-Iuşco, medaliată cu bronz la Balcaniada de Atletism

Localitatea bulgară Pravets a găzduit la începutul acestei săptămâni, întrecerile celei de a 72-a ediţii a Campionatului Balcanic de atletism...

O şoferiţă a rănit grav un bătrân de 81 de ani

O femeie de 45 de ani, din Lupeni, a accidentat grav un bărbat de 81 de ani, care a ajuns...

Hoţ din buzunare prins la Târgu Jiu

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Deva, recidivist, este cercetat penal după ce l-a buzunărit pe un...

Închide