Florentina Marincu-Iuşco, medaliată cu bronz la Balcaniada de Atletism

4 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

        Localitatea bulgară Pravets a găzduit la începutul acestei săptămâni, întrecerile celei de a 72-a ediţii a Campionatului Balcanic de atletism pentru seniori la care România a fost reprezentată de o delegaţie formată din 48 de atleţi (27 la masculin şi 21 la feminin).
După două zile de competiţie, România a totalizat 18 medalii: cinci de aur, opt de argint şi cinci de bronz. Cu aceste rezultate, ţara noastră s-a clasat pe locul 4 în clasamentul general pe medalii, după Ucraina, Grecia şi Turcia.
La aceste întreceri atleţii hunedoreni prezenţi în echipa României au obţinut următoarele rezultate: Florentina Marincu-Iuşco (foto) a cucerit medalia de bronz la săritura în lungime, Andrei Răzvan Deliu (SCM Deva) s-a situat pe locul 6 în proba de prăjină, iar colega lui de club Maria Claudia Florea s-a clasat pe locul 8 în proba de 1.500 m.
Competiţia din Bulgaria a fost un util test de verificare pentru alteţii noştri calificaţi pentru ediţia din acest an a Campionatelor Mondiale de atletism care se vor desfăşura peste o lună de zile la Doha, în Quatar, iar pentru Florentina Marincu Iuşco, o posibilitate de a perfecta unele probleme tehnice înainte de meciul de atletism Europa- SUA, care se va derula peste o săptămână la Minsk.(Nicolae Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
O şoferiţă a rănit grav un bătrân de 81 de ani

O femeie de 45 de ani, din Lupeni, a accidentat grav un bărbat de 81 de ani, care a ajuns...

Hoţ din buzunare prins la Târgu Jiu

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Deva, recidivist, este cercetat penal după ce l-a buzunărit pe un...

Undă verde în dosarul tânărului acuzat de pedofilie

Cazul instrumentat de procurorii arădeni a şocat opinia publică, iar magistraţii au decis, marţi, că documentele de sesizare a instanţei...

Închide