Echipa Vipers Deva, la Festivalul Naţional Baby Handbal Mixt

4 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

 

            Federaţia Română de Handbal organizează la acest final de săptămână o nouă ediţie a tradiţionalei competiţii de handbal pentru copii, Festivalul Naţional Baby -handbal mixt. La ediţia din acest an, care se desfăşoară la Bucureşti, participă în premieră şi o echipă din municipiul Deva, cea reprezentând clubul ACS Vipers Deva.
Înfiinţat în luna mai 2018, din dorinţa de a continua tradiţia handbalului devean, ACS Vipers Deva a reuşit să pună bazele unei secţii de handbal masculin, în vederea formării şi perfecţionării viitorilor handbalişti, care să facă pasul spre marea performanţă. Cei doi antrenori, Gabriel Paul Truţă şi Nicolae Dan, au reuşit să pregătească o echipă de băieţi cu care au ajuns şi la o competiţie naţională.
Echipa Vipers din Deva va evolua la competiţia de la Bucureşti în grupa valorică A, alături de formaţiile de la Club Sportiv Happy Kids Medgidia, ACS HC Omer, ACS Transilvania Braşov, CSM Făgăraş, HC Beldiman, AHC Potaissa Turda, obiectivul devenilor fiind de a se clasa între primele opt formaţii din turneu.(Nicolae Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sâmbătă începe noul sezon din Liga I de futsal

Noul sezon competiţional din Liga I de futsal va debuta duminică, 8 septembrie, iar în campionat vor lua parte doar...

Florentina Marincu-Iuşco, medaliată cu bronz la Balcaniada de Atletism

Localitatea bulgară Pravets a găzduit la începutul acestei săptămâni, întrecerile celei de a 72-a ediţii a Campionatului Balcanic de atletism...

O şoferiţă a rănit grav un bătrân de 81 de ani

O femeie de 45 de ani, din Lupeni, a accidentat grav un bărbat de 81 de ani, care a ajuns...

Închide