Salvat dintr-un autoturism cuprins de foc

Bărbatul salvat din foc de jandarmii din Deva, o persoană care trăieşte pe străzi, s-ar fi adăpostit pe timpul nopţii într-un auto­tu­rism abandonat.
Ieri, maşina a fost cuprinsă de flăcări iar omul a reuşit să iasă, dar hainele i s-au aprins şi a suferit arsuri. Norocul său a fost că un jan­darm din cadrul Detaşamentului Mobil Deva, aflat în timpul liber împreună cu un coleg de serviciu, l-au observat cu hainele în flăcări, aler­gând pe stradă. ”Cei doi jan­darmi au ac­ţio­nat pentru stingerea flăcărilor, folosind o pă­tură din autoturismul personal, fiind sprijiniţi şi de către alte două persoane aflate în zonă. Bărbatul a ieşit dintr-un auto­turism abandonat cuprins de flăcări pe care, potrivit declaraţiilor sale, îl incendiase mai înainte”, precizează IJJ Hu­nedoara. Pompierii De­taşamentului Deva spe­cializaţi în stinge­rea incendiilor şi prim ajutor l-au găsit pe strada Victor Şuiaga din Deva pe bărbatul salvat de jandarmi cu arsuri de gradul 2 şi 3 la nivelul membrelor inferioare.
„Echipele de intervenţie au acordat îngrijiri medicale rănitului şi l-au transportat cu am­bulanţa SMURD la UPU Deva. Incendiul dez­voltat în auto­turismul, ce părea abandonat, a fost stins în scurt timp de pompieri”, a in­format ISU Hunedoara. Şi militarii au stabilit, după li­chi­darea incendiului, că focul a fost pus chiar de către victimă. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.