Sala Sporturilor din Deva va fi centru de vaccinare. Unde se vor antrena echipele?

Veştile nu sunt foarte bune pentru Auto­bergamo şi pentru echipa de handbal fe­minin CSM Deva, ambele formaţii fiind ne­voite să caute de pe acum locuri pentru an­tre­namentele viitoare, deoarece s-a decis (desigur fără o consultare prelabilă cu fac­torii din zona mişcării sportive) ca Sala Spor­turilor din municipiul Deva să fie centru pentru vaccinare antiCovid 19.
Asta înseamnă că până prin iunie-iulie, sala nu va mai fi utilizată pentru pregătire de către cele două formaţii din municipiul re­şedinţă de judeţ.
Întrebarea firească care se pune acum este dacă cei care au decis (fie ei din Bucu­reşti, fie din conducrea diferitelor instituţii ale judeţului Hunedoara) nu s-au pripit lu­ând această decizie, deoarece la o primă estimare , se puteau găsi alte locaţii, situate chiar mai central pentru a se organiza un centru de vaccinare. Spre exemplu, Centrul Cultural Drăgan Munteanu (care este oricum închis) şi unde se pot asigura toate cele necesare pentru un astfel de centru. Cu siguranţă că dacă cineva ar fi dorit să caute cu mai multă atenţie l-ar fi văzut.
După Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, după cel din Hunedoara, ambele tre­cute pe repede înainte în Spitale Covid la vremea respectivă, acum , singura sală de sport operaţională din Deva, devine centru de vaccinare, fără să se mai gândească unde se vor pregăti sportivii, echipele care încă mai reprezintă municipiul Deva în com­petiţiile naţionale.Cum alegerile au trecut…. Dumnezeu cu mila.

2 comentarii la „Sala Sporturilor din Deva va fi centru de vaccinare. Unde se vor antrena echipele?

  • 10 ianuarie 2021 la 19:10
    Permalink

    SE STIE CA IN TARA SI IN ALTE TARI AU MURIT DEJA MULTE PERSOANE DUPA VACCINARE. CUM E POSIBIL ASA CEVA? CUM E POSIBIL SA INCHIRIATI SALA SPORTULUI CAND O SALA DE SPORT E UN LOC DESTINAT SANATATII, NU INVERS. CINEVA TREBUIE SA RASPUNDA!CINE A LUAT HOTARAREA ASTA PROASTA SA FIE DEMIS! ISI ASUMA CINEVA ASTA? MUGUREL CIUSCA SI CEI DIN DJTS, MARIUS BIJI, PRIMARUL SI CEI DIN PRIMARIA DEVA, CONSLIUL JUDETEAN SI ALTI RESPONSABILI DE CE TACETI?

  • 12 ianuarie 2021 la 0:30
    Permalink

    asteptam un raspuns si de la consiliul local Deva. e inadmisibil ce se intampla. nu va bateti joc de sportul din deva si din judet

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare