S-au trezit cu ministrul Vela la uşă!

15 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Adriana Năstase

Ministrul de Interne, Marcel Vela, i-a luat prin surprindere pe cei care lucrează la Dispeceratul 112 din Deva! Ei s-au trezit cu ministrul într-o vizită inopinată.
„Astăzi (n.r.-vineri 13 noiembrie), aflându-mă în deplasare în teritoriu, am făcut o vizită neanunţată la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara si la Dispeceratul pentru situaţii de urgenţă al judeţului Hunedoara. Am vrut să-i cunosc, astfel, pe oamenii care au grijă de acest judeţ, să-i văd la lucru şi să le arăt că sunt cu adevărat aproape de ei. Nu m-am dus să controlez, ci dimpotrivă să-i încurajez!
Au fost foarte surprinşi de prezenţa mea printre ei, dar într-un fel am simţit că aveau nevoie să ştie că nouă ne pasă! Iar eu sunt unul dintre cei care chiar îmi pasă, cu atât mai mult cu cât am văzut pe chipurile colegilor mei preocuparea, impli­ca­rea, dar şi grija pentru cei în slujba cărora se află. Şi chiar dacă era vineri după-amiază, un moment în care pentru cei mai mulţi dintre noi începe weekendul, în inspectorat lumea era la lucru.
Am certitudinea că aceeaşi atmosferă aş fi gă­sit-o în oricare altă structură a ministerului meu, pentru că acesta este spiritul echipei MAI! Vreau să le transmit astăzi tuturor colegilor mei mul­ţu­miri pentru modul profesionist în care îşi fac da­toria faţă de ţară şi faţă de români! Vă salut cu respect!”, a scris ministrul Marcel Vela pe contul său de Facebook.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gimnastică. Marian Drăgulescu, campion național la sărituri, la aproape 40 de ani

Desfășurate la Ploiești, întrecerile Campionatului Național individual de gimnastică ale seniorilor și juniorilor s-au încheiat cu câteva surprize în ceea...

Jiul a pierdut la Horezu ultimul meci din acest an

După o serie bună, cu patru partide fără înfrângere din ultimele cinci disputate, Jiul a pierdut sâmbătă la Horezu cu...

CSM Deva începe returul cu o remiză la Şelimbăr

CSM Deva a terminat la egalitate jocul din prima etapă a returului, 1 – 1, cu Viitorul Șelimbăr. Partida s-a...

Închide