Sport

S-au pus în vânzare BILETELE pentru Supercupa României 2023! Când se joacă partida de la Ploieşti

Sezonul competițional de fotbal din România debutează sâmbătă, 8 iulie, cu Supercupa României 2023 atunci când va avea loc partida dintre cam­pioana Farul Constanţa şi câștigătoa­rea Cupei României Betano, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Copiii sub 14 ani, acces gratuit
Meciul se va disputa pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, cu începere de la ora 20:00. Partida este programată cu fix o săptămână înaintea începerii sezonului 2023/24 din Superliga. Biletele la Supercupa României, Farul Constanţa – Sepsi, sunt disponibile online pe site-ul bilete.frf.ro, la prețul de 40 RON (tribună). Biletele la peluză (25 RON) pot fi achiziționate prin intermediul celor două cluburi care îşi dispută trofeul, informea­ză FRF. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eli­berate acestora bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indife­rent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil, în for­mat digital sau printat, şi a actului de identitate.

Cele mai multe meciuri
Va fi pentru a treia oară când Super­cupa României se va juca pe stadionul ”Ilie Oană”, după edițiile din 2019 și 2020 (aceasta din urmă jucată în 2021 din cauza pandemiei), câștigate de Viito­rul, respectiv CFR Cluj. Cea mai titrată echipă a competiției este FCSB care a câștigat de șase ori trofeul, disputând de alte șase ori partida pentru Supercupă. Stadionul Național din București a găzduit cele mai multe meciuri ale Super­cupei, opt la număr. Deţinătoarea trofeului este Sepsi, care a învins anul trecut pe campioana CFR Cluj, 2-1.

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura