Politica si administratie

Iuliu Winkler, un nou mandat în fruntea UDMR Hunedoara

Deputatul european Iuliu Winkler (foto) a fost reales în funcția de președinte al organizației județene Hunedoara a UDMR. Winkler va avea o misiune dificilă la anul, când UDMR trebuie să arate că este o forță politică și fără să fie la guvernare.

Concentrare maximă
„Am primit votul de sprijin al dele­gaților celor 15 organizații locale UDMR din județul Hunedoara, al organizației de tineret și al celei de femei pentru un nou mandat de doi ani în fruntea organizației UDMR din județul Hunedoara. Mulțu­mesc frumos pentru încredere, resimt răspunderea acestui nou mandat în contextul anului electoral 2024, fără precedent în cei 33 de ani ai democrației din România. Vom avea patru alegeri în mai puțin de opt luni, cu începere din data de 9 iunie 2024, când se vor orga­niza alegerile pentru Parlamentul Euro­pean. Urmează apoi alegeri locale, parla­mentare și prezidențiale, toate înainte de finalul anului viitor. Ne vom concentra pe obținerea unor rezultate bune, cu sprijinul alegătorilor UDMR”, a declarat Iuliu Winkler.
Deputatul european a afirmat că sub conducerea sa, UDMR va continua an­ga­jamentul politic pozitiv, deschis și sincer cu partenerii săi în județul Hunedoara. ”La nivel național am fost eli­minați din coaliția de guvernământ, am pierdut deci unele dintre mijloacele noastre politice pentru avansarea pro­iectelor de dezvoltare ale județului, dar vom continua să lucrăm cu instrumentele de care dispunem în spri­ji­nul comunităților noastre locale”, a precizat Winkler.
La propunerea lideru­lui UDMR Hunedoara, Conferința jude­țeană de alegeri a votat un nou mandat de președinte executiv pentru Széll Lőrincz. ”Continuitatea pentru care am primit votul Conferinței județene este pentru amândoi o onoare, dar și o răs­pundere deosebită. Mulțumim frumos!”, a adăugat Iuliu Winkler. (S.P.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.