S-a urcat la volan, deşi avea permisul anulat: Avea o scuză – era beat!

03 alcoolLoredana Goangă

Trei hunedoreni au fost prinşi pe picior greşit de către oamenii legii, după ce s-au urcat beţi la volan. Fie că au acceptat, sau nu, să le fie prelevate probe de sânge, aceştia s-au ales, acum, cu dosar penal.

Beat peste măsură
Primul tras pe dreapta este un devean de 43 de ani, care conducea pe strada Libertăţii, din Deva. După ce a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată a fost de 1,27 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Deşi era beat peste măsură, atunci când a fost condus la Spitalul Judeţean Deva, acesta a refuzat prelevarea probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În prezent, bărbatul are dosar penal şi din fericire, a fost descoperit înainte de a provoca un accident.

Tânăr cu alcoolemie mare
Un tânăr de 23 de ani, din municipiul Vulcan, a avut parte de un început de primăvară mai puţin fericit, asta, din cauză că a fost oprit în trafic de către poliţişiti pe DN 66A, în zona Paroşeni. După ce a suflat în aparatul alcoolscop, rezultatul afişat de acesta nu a fost prea îmbucurător – 0,58 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Acum este cercetat penal.

Mirosea a alcool de la o poştă
Cel de-al treilea şofer inconştient care s-a urcat beat la volan este un bărbat de 49 de ani, din oraşul Călan. Acesta a fost oprit pentru control, pe strada Armatei din municipiul Orăştie şi pe lângă faptul că emana alcool prin toţi porii, după ce i-au verificat documentele, poliţiştii şi-au dat seama că hunedoreanul are permisul de conducere anulat. În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea indicată de acesta a fost de 1,14 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care şoferul a fost dus la Spitalul Municipal din Orăştie, unde i s-au recoltat probe de sânge.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare