Şoferiţele au fost „amendate” cu mărţişoare

03 Actiune IPJ martisoare (4)Loredana Goangă

De 1 martie, poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Hunedoara, împreună cu reprezentanţii Auto Schunn – Centrul autorizat de vânzări şi service Mercedes – Benz, au „amendat” şoferiţele cu câte un mărţişor.

Trase pe dreapta
Sâmbătă, în zona Deva Mall, mai mulţi agenţi şi ofiţeri de la Poliţia Rutieră au ieşit în stradă şi au tras pe dreapta şoferiţele. Speriate, pentru început, femeile au crezut că au făcut ceva greşit şi că vor fi trase la răspundere, însă spre surprinderea lor, au primit câte un mărţişor şi li s-au dat recomandări pentru a nu fi implicate în incidente în trafic. „Ca în fiecare an, de 1 martie, am «amendat» conducătoarele auto cu mărţişoare, dorindu-le astfel o primăvară cât mai frumoasă. De asemenea, doamnele şi domnişoarele au primit recomandări de care trebuie să ţină cont, pentru a nu fi implicate în incidente în trafic, însă după cum s-a văzut, acestea sunt corecte din perspectiva conducerii preventive”, a declarat comisarul şef Dan Micu, şeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Hunedoara.
Întrebate ce părere au despre acţiunea poliţiştilor hundoreni, realizată în parteneriat cu Auto Schunn, femeile au răspuns că pentru început au fost speriate, unele crezând că este vorba chiar de un accident, însă după ce şi-au dat seama despre ce este vorba, acestea au rămas plăcut impresionate.
Deşi primul mărţişor a fost oferit în Deva, acţiunea a continuat şi în municipiile Hunedoara, Orăştie şi Petroşani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare