S-a stabilit planul de pregătire pentru gimnastele junioare

16 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

După revenirea gimnastelor din lotul naţional feminin de senioare în sala de antrenament de la poalele Cetăţii, recent a fost aprobat de către Federaţia Română de Gimnastică şi planul de antrenament pentru lotul de junioare.
Colectivul tehnic condus de prof. Lucian Sandu, din care mai fac parte Gina Gogean Groza, Raluca Bugner, Cristian Micu şi Cătălin Meran se va ocupa de pregătirea următoarelor sportive: Amalia Ghigoarţă, Ioana Danciu, Timeea Krisbai, Adina Crişan, Luana Şerbănescu, Miruna Cazan, Erica Gogoaşă, Maria Ceplinschi, Bianca Dorobanţu, Amalia Puflea, Ana Maria Bărbosu (foto), Iulia Trestianu, Ana Maria Turcu, Roberta Radu.
Dintre gimnastele aflate în pregătire, atât la senioare, cât şi la junioare, vor fi alcătuite echipele României cu care ţara noastră se va prezenta la Campionatele Europene, competiţie programată la Baku, în Azerbaidjan, în perioada 17-20 decembrie.
Tot la Deva, au revenit la antrenamente şi sportivele de la centrul naţional de pregătire la judo, în aceste zile fiind făcute toate demersurile pentru a se asigura tinerelor din lot, toate condiţiile de pregătire şi de securitate individuală, atât la sala de pregătire, cât şi la internatul unde ele sunt cazate.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 17.06.2020

Spun cârcotaşii prin târg că o duduie vrea să ajungă şefa cea mare peste o unitate importantă din zona noastră....

Veste uriaşă pentru locuitorii judeţului! Ministerul Sănătăţii a alocat 8 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la spitalul din Deva

Când politicienii vor să rezolve o problemă, o rezolvă. Doar să vrea asta. Dovada, situaţia de la Spitalul Judeţean de...

Vaţa de Jos: tablete electronice pentru elevi şi numeroase investiţii pentru comunitate

Administraţia din Vaţa de Jos va achiziţiona un număr de 175 de tablete electronice pentru elevii din comună, de la...

Închide