S-a aruncat de la etajul opt

26 aprilie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Livia Botici

O tânără de 29 de ani, din Hunedoara, a decis că nu are nici un rost să-şi mai trăiască viaţa şi a hotărât să-şi pună capăt zilelor. Mamă a unui băieţel de doar o lună de zile, Jitariu Imola s-a aruncat, vineri seara, de la etajul opt al blocului în care locuia.

A mai trăit puţin

Nenorocirea care s-a abătut asupra familiei tinerei mame s-a produs în cartierul Micro 3, din municipiul Hunedoara. În jurul orei 22, profitând de faptul că nimeni nu se afla în preajma ei, femeia s-a aruncat în gol de la una dintre ferestrele apartamentului în care locuia. Auzind teribila bufnitură care s-a produs la impactul cu pământul, vecinii au sunat imediat la Ambulanţă. Sosiţi la faţa locului, paramedicii SMURD şi medicii de la Serviciul de Ambulanţă i-au acordat tinerei primul ajutor şi au transportat-o la Spitalul Municipal din Hunedoara. Acolo, Jitariu Imola şi-a dat ultima suflare, din cauza traumatismului cranio-cerebral suferit.

Depresie post-natală

Potrivit poliţiştilor, Jitariu Imola a suferit, în urma naşterii, o depresie post-natală, din cauza căreia a şi fost internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal din Hunedoara, fiind externată înainte cu câteva zile de nenorocire. Se pare că femeia a făcut depresia din cauză că îşi făcea griji că nu va avea posibilităţi să-şi crească băieţelul. Conform datelor anchetatorilor, în apartamentul familiei Jitariu nu a fost găsit nici un bilet de adio, prin care tânăra să-şi motiveze în vreun fel hotărârea luată. Micuţul, rămas acum fără mamă, va rămâne în grija tatălui său şi a bunicilor.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Administrator public pentru municipiul Deva

Consiliul Local Deva a fost de acord cu propunerea primarului Mircia Muntean privind înfiinţarea funcţiei de administrator public al municipiului....

Mozart…? Nein! Scandal… în puii mei! (I)

Să nu exagerăm, totuşi... Nu mi-ar plăcea să trăiesc într-o lume în care se ascultă doar Mozart. Titlul este o...

Cine blocheazã proiectele europene

Un raport al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Vest (ADRV) demonstrează fără echivoc cine este de vină pentru randamentul extrem de...

Închide