Administrator public pentru municipiul Deva

26 aprilie 2010 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Nicolle Ebner

Consiliul Local Deva a fost de acord cu propunerea primarului Mircia Muntean privind înfiinţarea funcţiei de administrator public al municipiului. Singurele comentarii au venit din partea consilierilor PSD care sunt de părere că înfiinţarea unei noi funcţii administrative nu se justifică.

„Un asemenea post nu se justifică”

„Postul a fost înfiinţat cu dedicaţie, pentru cineva anume, dovadă şi graba cu care a fost trecut pe ordinea pe zi a unei şedinţe de îndată. Având în vedere frământările interne din PNL şi că există perspectiva probabilă de a-l exclude din partid şi pe viceprimarul Cosmin Costa, primarul i-a asigurat un post călduţ acestuia. Într-un oraş care este cât un sfert dintr-un cartier al Bucureştiului şi în care nici cei doi viceprimari nu sunt acoperiţi de sarcini, un asemenea post nu se justifică”, a declarat consilierul Vasile Ţonea.

„Asigură calitatea serviciilor către cetăţeni”

„Avantajele înfiinţării acestei funcţii sunt în primul rând, asigurarea legăturii active între cetăţeni şi autorităţile administraţiei publice, precum şi asigurarea unor servicii de calitate, prin implicarea permanentă a administratorului public, în rezolvarea promptă a solicitărilor venite din partea devenilor”, şi-a argumentat propunerea, la rândul său, primarul Mircia Muntean.

Postul de administrator public al municipiului Deva urmează să fie ocupat prin concurs, motiv pentru care s-au stabilit, în aceeaşi şedinţă de vineri, şi criteriile de atribuire a postului. Potrivit acestora, numirea şi eliberarea din funcţia de administrator public se va face prin dispoziţia primarului, care va stabili şi atribuţiile specifice postului.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. lili spune:

  Am auzit ca a batut palma MUNTEAN cu MOLOT si in luna mai o schimba pe vicesa OPRISIU CORINA si il pun viceprimar pe MARCEL MORARU .
  Asta da mutare , cand toti au crezut ca aia doi s-au certat iata ca sunt iarasi buni prieteni . Ar fi o singuta problema , in 2012 care dintre ei va fi candidatul liberal pentru Primaria Devei , COSTA COSMIN finul lui MIRCIA MUNTEAN sau MARCEL MORARU sogorul lui PANDURU .

 2. DIXI spune:

  Amandoi sunt buni de primari dar cu soferul de autobuz PANDURU CAROL pe post de consilier personal al lui MORARU nu sunt de acord .
  MARCEL MORARU ii om la casa lui si l-a luat pe PANDURU peste tot cu el si cu ALINA dar asta a ravnit la bucatele prietenului si asa ceva nu se face . Cica MARCELICA a trecut cu vederea ca nici el nu este usa de biserica .
  Asa ca daca tot au batut palma MIRCIA si cu MOLOT sa fie atenti pe care din cei doi ii va nominaliza in 2012 drept candidati la primaria DEVA . In rest numai de bine .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Cine blocheazã proiectele europene

Un raport al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Vest (ADRV) demonstrează fără echivoc cine este de vină pentru randamentul extrem de...

Purtat la judecăţi aiurea

Preşedintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Deva, Francisc Kovacs (foto), se luptă în instanţă de mai multă vreme...

Interpelarea deputatului PSD Laurenţiu Nistor, adresată ministrului Educaţiei

Având în vedere că Legea Educaţiei Naţionale se află în dezbatere publică, vă rog, domnule ministru, să aveţi în vedere...

Închide