Rugby. Ştiinţa Petroşani, victorie la scor pe teren propriu

23 aprilie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Echipa de rugby Ştiinţa Petroşani s-a impus cu scorul de 49-14, într-o întâlnire care s-a desfăşurat, pe teren propriu, în faţa echipei Griviţa Bucureşti. Jocul a contat pentru play-off-ul Diviziei Naţionale, unde echipa din Valea Jiului se află în cursa pentru obţinerea unui titlu naţional, la mare concurenţă cu formaţia din Năvodari.

Victoria a fost îndelung aplaudată de un public numeros, prezent la această partidă, dar şi de fostul jucător al Ştiinţei, Costel Avram, acum administratorul public al judeţului Hunedoara, cel care la final a făcut o fotografie de grup cu jucătorii actuali ai echipei din Petroşani şi le-a urat succes în tentativa de a aduce un nou titlu naţional în Valea Jiului. (N. Gavrea)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Suporteri spune:

    Hai Stiinta Petrosani ! Vrem promovarea !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Medalie de bronz pentru popicarii de la Inter Petrila

Echipa de popice Inter Petrila, antrenată de către Marcel Dobrică, a reuşit să câştige medalia de bronz la etapa finală...

Fotbal, Liga a V-a: Măgura Pui conduce detaşat

Etapa desfăşurată duminică în judeţul Hunedoara, prin rezultatele înregistrate, menţine formaţia Măgura Pui (cu un total de 49 de puncte)...

Compania Deva Gold SA va planta puieţi pe 3,45 hectare în locul unui hectar de pădure tăiată . A început împădurirea la Cariera de andezit Ciongani!

Investiţia Companiei Deva Gold de la Certej va salva, dacă i se dă undă verde, judeţul Hunedoara şi nu numai....

Închide