Medalie de bronz pentru popicarii de la Inter Petrila

23 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Echipa de popice Inter Petrila, antrenată de către Marcel Dobrică, a reuşit să câştige medalia de bronz la etapa finală a Campionatului Naţional de Seniori, care s-a desfăşurat recent la Ploieşti.

Alcătuită din sportivii Radu Balaban, Claudiu Feier, Codrea Hoarcă, Mihai Balaban, Denis Pădurean, Adrian Matei, Dorin Virtei, Marian Bălan şi Petre Cimpoer, Inter Petrila s-a clasat pe locul al treilea, favorita competiţiei CFR Cluj (cu hunedoreanul Mănel Manea în echipă), fiind cea care a cucerit titlul de campioană naţională, urmată de Poli Iaşi. “A fost o competiţie foarte grea pentru noi. Am avut în echipă numai copii din Petrila. Nu avem jucători veniţi din alte părţi aşa cum au alte echipe. Avem o medie de vârstă de 19 ani”, a spus antrenorul Marcel Dobrică.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a V-a: Măgura Pui conduce detaşat

Etapa desfăşurată duminică în judeţul Hunedoara, prin rezultatele înregistrate, menţine formaţia Măgura Pui (cu un total de 49 de puncte)...

Compania Deva Gold SA va planta puieţi pe 3,45 hectare în locul unui hectar de pădure tăiată . A început împădurirea la Cariera de andezit Ciongani!

Investiţia Companiei Deva Gold de la Certej va salva, dacă i se dă undă verde, judeţul Hunedoara şi nu numai....

Un vârstnic din Deva a provocat un accident cu doi răniţi

Un accident provocat de un devean în vârstă de 78 de ani a avut loc pe şoseaua ocolitoare a municipiului...

Închide