Sport

RUGBY. Știința Petroșani, victorie în deplasarea de pe Litoral

Liga Națională de Rugby a pro­gra­mat la finalul săptămânii trecute patru partide, două terminate cu victoriile gazdelor, CSM Știința Baia Mare și CS Politehnica Iași, și alte două, finalizate cu victorii ale oas­peților, SCM USV Timișoara și CS Știința Petroșani.

A preluat controlul
În Grupa a II-a, s-a derulat derby-ul etapei în care formația CS Năvodari a primit replica studenților de la CS Știința Petroșani. A fost un meci în care am notat mai multe răsturnări de scor, care a stat sub semnul echilibrului, 10-10, în minutul 26 sau 15-15 în minutul 42. Gazdele de la Năvodari au deschis repede scorul, încă din minutul 4, dintr-o lovitură de pedeapsă, 3-0 dar în minutul 7 Știința Petroșani punctează și preia conducerea, 5-3, după un eseu. Formația din Năvodari a preluat controlul și a reușit un eseu și vor prelua din nou conducerea pe tabela de scor, 10-5. Echipa din Valea Jiului a egalat situația cu un eseu transfor­mat,10-10, și profită de eliminarea temporară a lui Paralește pentru a marca, în superioritate numerică pen­tru 15-10. În repriza secundă, gaz­dele revin mai hotărâte de la vestiare, au reușit să treacă la conducere pentru 17-15, dar echipa din Petroșani a dominat finalul de meci și a marcat în ultimul minut de joc, adjudecându-și victoria, 20-17.
Au marcat pentru CS Năvodari: Alin Ștefan – 2 eseuri, Codrin Bercu – 2 transformări, o lovitură de pedeapsă, respectiv Adrian Radu, Ionuț Tudor, Marius Iștoc, Andi Radu – un eseu fiecare
Jucătorul Meciului: Constantin Ivanciu.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura