Actualitate

RUGBY. Nu s-au descurcat în deplasare

În grupa a doua a Ligii Naționale, Știința Petroșani a jucat în deplasare pe terenul celor de la RC Grivița UNEFS. Partida a început în forță, ambele echipe marcând câte un eseu, 5-5.
Studenții de la Petroșani s-au des­prins după o lovitură de pedeapsă, urmată apoi de un eseu transformat, pentru 15-5. Deși ambele echipe au mai avut șanse de a marca, tabela a rămas nemodificată până la pauză. În partea secundă, RC Grivița UNEFS a fost mai prezentă în joc și a făcut mai puține greșeli decât adversarii. Ime­diat după reluarea jocului, gazdele au reușit să reducă din diferență, 15-12, după un eseu transformat. În minutul 50, bucureștenii au trecut pentru prima dată la conducere, după un nou eseu, transformat, astfel că tabela de scor a arătat 19-15. Finalul partidei a adus câte un eseu pentru fiecare echipă, 24-20, scor final.
Au marcat pentru RC Grivița UNEFS: Alexandru Oancea, Silviu Mircea, Alexandru Mircea- câte un eseu, Alin Andrei – eseu, 2 transformări, res­pec­tiv Constantin Ivanciu, Ionuț Tudor, Vlad Bădălicescu – câte un eseu, Cristian Zamfir – 1 transformare, 1 lovitură de pedeapsă pentru Petroșani.
Omul Meciului: Alin Andrei

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura