RUGBY. Meciul România-Belgia a fost suspendat

31 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Meciul din ultima etapă a ediţiei 2020 a Rugby Europe Championship, a fost re­pro­gra­mat pe data de 7 februarie, la Craiova, dar acesta nu va mai avea loc, a anunţat Fede­raţia Română de Rugby pe site-ul său oficial.
„Rugby Europe, forul continental care or­ga­nizează această competiţie, a anunţat că Federaţia Belgiană de Rugby a informat oficial că din cauza contextului pandemic ac­tual, autorităţile belgiene nu permit echipei naţionale de rugby să părăsească ţara pen­tru a călători în România, în ciuda faptului că la noi în ţară nu sunt în acest moment restricţii care să împiedice disputarea meciurilor din Rugby Europe Championship”, se arată în comunicat.
Colegiul Director al Rugby Europe se va re­u­ni în zilele următoare pentru a lua o decizie legată de acest meci şi de implicaţiile pe ca­re le are în desfăşurarea viitoare a competiţiei.
Ultima etapă a Rugby Europe Cham­pion­ship, programată initial pentru data de 14 martie 2020, a fost amânată din cauza pan­demiei de coronavirus. Meciurile restante au fost reprogramate pentru data de 1 no­iem­brie 2020, după care au fost amânate încă o dată, tot din cauza situaţiei sanitare, pentru 7 februarie 2021.
În această etapă mai sunt programate me­ciurile Georgia – Rusia şi Spania – Portugalia, iar pe primul loc în clasament se află Georgia, cu 19 puncte, urmată de Portugalia, 9 puncte, Spania, 9 puncte, Rusia, 8 puncte, Belgia, 7 puncte, România, 5 puncte.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă

Alin Ţambă, consilier judeţean social-democrat Pentru că a fost votat de colegii din Biroul Politic Judeţean al PSD să fie...

Bulina neagră

Nicolae Gogoaşă, de 26 de ani, din municipiul Hunedoara Pentru că este cercetat penal sub control judiciar, fiind acuzat că...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că, rând pe rând, cei care au pierdut alegerile anul tre­cut sunt angajaţi în sis­temul administrativ, că...

Închide