FUTSAL. Doar un egal, 2-2, pentru România în partida cu Serbia

31 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Echipa naţională de fotbal în sală seniori a României a încheiat nedecis, scor final 2-2 (2-0) cu Serbia, meciul său de debut în grupa a 4-a preliminară a Campionatului European de futsal din 2022. Partida a avut loc, în Sala Spor­turilor „Constantin Jude” din Timişoara, iar golurile echipei noastre au fost mar­cate de brazilienii naturalizaţi Felipe Oliveira şi Sávio Valadares.
Tricolorii, pregătiţi de selecţionerul Ro­bert Lupu, evoluează alături de formaţiile din Serbia, Macedonia de Nord şi Bosnia-Herţegovina, într-un nou format, tur-retur, pen­tru calificarea la turneul final .De re­mar­cat faptul că în partidda de la Timi­şoara, prima din această campanie de calificare au jucat şi patru deveni, Petri­şor Toniţă, Vlad Iancu, Dumitru Mimi Stoica şi Szőcs László.
În celălalt joc din grupă Bosnia-Her­ţe­govina a învins Macedonia de Nord cu 2-1, la Sala Polivalentă „Husejin Smajlović” din Zenica.
Cea de-a doua etapă a grupei se va des­făşura miercuri, 3 februarie, cu întâlnirile: Serbia – Bosnia-Herţegovina (ora 19:00) şi Macedonia de Nord – România (ora 20:00, la Arena „Jane Sandanski” din Skopje).
Câştigătoarea grupei se va califica di­rect la EURO 2022, iar şase din cele opt echipe clasate pe locul secund vor merge şi ele la turneul final din Olanda.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
RUGBY. Meciul România-Belgia a fost suspendat

Meciul din ultima etapă a ediţiei 2020 a Rugby Europe Championship, a fost re­pro­gra­mat pe data de 7 februarie, la...

Bulina albă

Alin Ţambă, consilier judeţean social-democrat Pentru că a fost votat de colegii din Biroul Politic Judeţean al PSD să fie...

Bulina neagră

Nicolae Gogoaşă, de 26 de ani, din municipiul Hunedoara Pentru că este cercetat penal sub control judiciar, fiind acuzat că...

Închide