FUTSAL. Doar un egal, 2-2, pentru România în partida cu Serbia

Echipa naţională de fotbal în sală seniori a României a încheiat nedecis, scor final 2-2 (2-0) cu Serbia, meciul său de debut în grupa a 4-a preliminară a Campionatului European de futsal din 2022. Partida a avut loc, în Sala Spor­turilor „Constantin Jude” din Timişoara, iar golurile echipei noastre au fost mar­cate de brazilienii naturalizaţi Felipe Oliveira şi Sávio Valadares.
Tricolorii, pregătiţi de selecţionerul Ro­bert Lupu, evoluează alături de formaţiile din Serbia, Macedonia de Nord şi Bosnia-Herţegovina, într-un nou format, tur-retur, pen­tru calificarea la turneul final .De re­mar­cat faptul că în partidda de la Timi­şoara, prima din această campanie de calificare au jucat şi patru deveni, Petri­şor Toniţă, Vlad Iancu, Dumitru Mimi Stoica şi Szőcs László.
În celălalt joc din grupă Bosnia-Her­ţe­govina a învins Macedonia de Nord cu 2-1, la Sala Polivalentă „Husejin Smajlović” din Zenica.
Cea de-a doua etapă a grupei se va des­făşura miercuri, 3 februarie, cu întâlnirile: Serbia – Bosnia-Herţegovina (ora 19:00) şi Macedonia de Nord – România (ora 20:00, la Arena „Jane Sandanski” din Skopje).
Câştigătoarea grupei se va califica di­rect la EURO 2022, iar şase din cele opt echipe clasate pe locul secund vor merge şi ele la turneul final din Olanda.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare