Rugby. Debut în forţă al Ştiinţei Petroşani

2 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

După o lungă pauză forţată de pan­demie, de circa un an, Ştiinţa Petroşani a debutat cu dreptul în noul sezon din Di­vizia Naţională Seniori. Ştiinţa este singura echipă cu procentaj maxim.
Echipa din Valea Jiului s-a impus sâm­bătă cu 22-3 în faţa celor de la RC Bîrlad, în manşa tur a semifinalelor Diviziei Naţionale şi după perioada lungă de inactivitate, rugbiştii conduşi acum de pe banca tehnică de antrenorul Alexandru Lupu au arătat dorinţă de joc, au de­monstrat că sunt o echipă motivată care doreşte să facă un pas către finală. A fost primul meci al Ştiinţei fără regretatul antrenor Adrian Costache, plecat recent dintre noi.
Meciul de la Petroşani s-a disputat fără spectatori, conform normelor sanitare in vigoare şi a fost clar dominat de echipa gazdă, care a marcat patru eseuri prin Ivanciu, Bencea -de două ori, şi Baraulea (unul dintre acestea fiind transformat de Bors).
Returul va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni pe terenul celor de la RC Bârlad.
Ştiinţa Petroşani: Baraulea, Ivan, Popa – A.Barbu, Buturugă – Tudor, Ghiarasim, Bodor – Zamfir, Bors – Curta, Ilie, Bencea, Ivanciu – Mihalachi. Rezerve: Vîlceanu, Olteanu, Zarnea, Tatu, Carvaschi, Croitoru, Nastasiei, Coge.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră

Petru Rafan, bărbat de 54 de ani, din Petroşani Pentru că, judecat fiind pentru violarea unei minore, magistraţii i-au respins...

Bulina albă

Maria Cealnic, tânără interpretă din Republica Moldova Pentru că a obţinut Marele Trofeu ”Crinul de piatră din Parâng”, un reputat...

Dreptul la replică. „Secretarul municipiului nu are atribuţii de judecare şi decizie în privinţa validării mandatelor de consilier”

În virtutea dreptului la replică vă solicităm să in­seraţi în cotidianul dumneavoastră replica con­ducerii filialei judeţene a partidului AUR, la...

Închide