Roşu a „răpus” campioana Ligii A Realsport

21 februarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Neînvinsă în acest sezon al Ligii A Realsport, campioana Pera BMW a suferit primul eşec, cedând în duelul cu Roşu, scor 0-2. Astfel, clasamentul s-a strâns la vârf, primele patru clasate fiind despărţite de doar patru puncte.

Lecţie de pragmatism
Deşi venea după un eşec cu Sporting Brad, Roşu a dat o lecţie de pragmatism în duelul cu Pera BMW, impunându-se cu 2-0, prin reuşitele semnate în finalul partidei de A. Paul şi Szemely. Liderul are astfel doar un punct avans faţă de Roşu şi Grawe, cea din urmă impunându-se cu 7-4 în faţa „lanternei roşii”, Şoimul Băiţa. Sporting Brad s-a apropiat la patru puncte de primul loc după succesul cu 5-2 în faţa celor de la AS Electroconat şi speră la titlu mai ales după ultimele achiziţii de jucători, Lintaru, Vajda şi Vîrtan întărind gruparea „moţilor”. Taylor Red&LPG a obţinut a doua victorie consecutivă, învingând cu 4-1 pe ABS Decor, cea din urmă echipă înregistrând a cincea înfrângere la rând.

City Taxi, victorie la scor în debutul Ligii B
La sfârşitul săptămânii trecute a debutat şi Liga B Realsport, rezultatele primei runde neoferind surprize. Liderul City Taxi a făcut scorul etapei inaugurale, 10-1 cu Securit Grup iar Pera II, a doua clasată, a învins pe FC Corona, scor 4-1. Alaska ocupă treapta a treia a podiumului, după victoria cu Templierii, scor 7-2. În această primă etapă s-a consemnat şi prima neprezentare, Ştiinţa pierzând la „masa verde” duelul cu Azaria. (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Două luptătoare devene, pe podium la campionatul naţional Under 23

Luptătoarele Denisa Fodor şi Nicoleta Filipescu, legitimate la CNS Cetate Deva, au urcat pe podium în finala campionatului naţional Under...

Colegiul Tehnic „Matei Corvin” a dat recital la Cupa Liceelor BIG FM

Echipa Colegiului Tehnic „Matei Corvin” Hunedoara a obţinut cea mai clară calificare în semifinalele Cupei Liceelor BIG FM 2017, „spulberând”...

Aunţ ANAF 22.02.2017

Închide