Patronul clubului Keops din Petroşani , agresat în propriul local

21 februarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Luni, în timpul unui eveniment privat, care se desfăşura la clubul Keops din Petroşani, patronul complexului, Siminel Iordache, a fost agresat de un individ în propriul local.

Interlopul din Petroşani, Ioan Alin Albei (32 de ani) (foto), a intrat neinvitat în separeul unde avea loc evenimentul şi, fiindcă era băut, s-a enervat la culme când a fost poftit de Iordache să iasă afară. Tânărul l-a lovit pe patron, apoi a început să distrugă tot ce i-a ieşit în cale, până să apuce angajaţii cu paza ai complexului să intervină. În cele din urmă, acesta a fost potolit şi dat pe mâna poliţiştilor.
”Bărbatul este cercetat de poliţişti pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere. Potrivit probatoriului, bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, l-ar fi lovit pe administratorul clubului şi ar fi distrus o parte din mobilierul localului”, a declarat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Siminel Iordache şi-a scos un certificat medico-legal în care se atestă că a fost agresat şi a depus plângere penală împotriva tânărului. Ioan Alin Albei a fost reţinut, ieri, în urma unei acţiuni a poliţiştilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale al IPJ Hunedoara şi dus în arestul de la Deva, iar în cursul zilei de astăzi, procurorii îl vor prezenta judecătorilor pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă. Agresorul a mai avut probleme cu legea tot pentru scandaluri şi dacă va fi găsit vinovat, riscă închisoarea.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Roşu a „răpus” campioana Ligii A Realsport

Neînvinsă în acest sezon al Ligii A Realsport, campioana Pera BMW a suferit primul eşec, cedând în duelul cu Roşu,...

Două luptătoare devene, pe podium la campionatul naţional Under 23

Luptătoarele Denisa Fodor şi Nicoleta Filipescu, legitimate la CNS Cetate Deva, au urcat pe podium în finala campionatului naţional Under...

Colegiul Tehnic „Matei Corvin” a dat recital la Cupa Liceelor BIG FM

Echipa Colegiului Tehnic „Matei Corvin” Hunedoara a obţinut cea mai clară calificare în semifinalele Cupei Liceelor BIG FM 2017, „spulberând”...

Închide