Escroci prinşi în flagrant la Deva

21 februarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

SAMSUNG

Maximilian Gânju

Ancheta a vizat destructurarea unei grupări specializate în înşelăciuni cu ordine de plată şi este derulată de poliţişti din cadrul IPJ Suceava — Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.    

Aceştia cercetează un bărbat de 46 de ani, din oraşul Băneasa şi un complice de 49 de ani, din comuna Limanu, ambii specializaţi în escrocherii cu ordine de plată. Cei doi au păcălit şase societăţi comerciale din Suceava, Botoşani, Prahova, Bucureşti şi Ilfov, şi prin utilizarea în fals a datelor de identificare ale unor societăţi (nume, CUI, conturi bancare), au achiziţionat bunuri de pe site-urile de profil, în numele acestora, prin emiterea de ordine de plată falsificate.
”Din investigaţiile efectuate a rezultat că cei în cauză urmau să-l inducă în eroare pe un bărbat din municipiul Suceava cu suma de 86.215 lei, reprezentând contravaloarea produselor şi aparatelor de fitness ce urmau a fi livrate, prin metoda sus-menţionată. Cei doi au fost reţinuţi pe raza municipiului Deva, în urma organizării unei acţiuni de prindere în flagrant a acestora, de către poliţiştii din Suceava, sprijiniţi de poliţişti hunedoreni, care au intervenit în momentul consumării infracţiunii de înşelăciune”, au declarat anchetatorii.
Poliţiştii au recuperat bunurile şi le-au restituit păgubitului, dar au ridicat şi un autoturism în valoare de 7.000 euro, suma de 25.000 lei, telefoane şi alte probe. Indivizii sunt cercetaţi pentru înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Patronul clubului Keops din Petroşani , agresat în propriul local

Luni, în timpul unui eveniment privat, care se desfăşura la clubul Keops din Petroşani, patronul complexului, Siminel Iordache, a fost...

Roşu a „răpus” campioana Ligii A Realsport

Neînvinsă în acest sezon al Ligii A Realsport, campioana Pera BMW a suferit primul eşec, cedând în duelul cu Roşu,...

Două luptătoare devene, pe podium la campionatul naţional Under 23

Luptătoarele Denisa Fodor şi Nicoleta Filipescu, legitimate la CNS Cetate Deva, au urcat pe podium în finala campionatului naţional Under...

Închide