Politica si administratie

Românii nu vor tremura de frig în case şi nici de teama facturilor!

Grija pentru cetățeni este primor­dială pentru Partidul Național Liberal și am pus în permanență omul în cen­trul politicilor noastre.
Am demonstrat mereu acest lucru prin măsurile și legile pe care le-am adop­tat de când Partidul Național Liberal este la guvernare.
Și chiar dacă încă nu s-a încheiat vara, ne preocupăm îndeaproape de con­dițiile de trai pentru cetățeni în iarna care va urma. La această oră, gra­dul de umplere a depozitelor de gaz este de 85%, cu 570 milioane metri cubi mai mult ca în perioada similară a anului trecut.
Vestea bună este că România va putea traversa o iarnă normală folo­sind doar gaz din producția și depozi­tele românești, fiind 100% indepen­denți. Dacă va fi o iarnă grea, vom pu­tea suplimenta necesarul de gaze din Azerbaidjan și Grecia.
Românii nu vor tremura de frig în case în anotimpul rece și nici de teama facturilor mari!
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja (PNL), a anunțat deja că nu se va re­nunța la schema de compensare-pla­fonare la gaze și energie electrică, așa cum încearcă unele persoane rău inten­ționate să acrediteze ideea. Actuala schemă este în vigoare până în primă­vara lui 2025.
Politica PNL este pentru cetățeni și ne vom asigura că aceștia vor plăti tarife corecte la utilități!

Deputat Vetuța Stănescu
Președinte PNL Hunedoara