Românii medaliaţi la Campionatele Europene de canotaj juniori

28 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Delegaţia României a cucerit şapte medalii, dintre care cinci de aur şi două de argint, duminică, la Campionatele Europene de canotaj pentru juniori de la Belgrad. România, a avut zece echipaje în finale, a ocupat primul loc în clasamentul final pe naţiuni, urmată de Franţa, 2-3-1, Belarus, 2-1-1, Rusia, 2-0-2, Ucraina, 2-0-2.
Preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, s-a declarat mulţumită de rezultatele obţinute de România la Cam­pio­natele Europene de juniori de la Belgrad, după ce la începutul acestei luni, România a cucerit zece medalii, dintre care cinci de aur, trei de argint şi două de bronz, la Cam­pio­natele Europene de canotaj Under-23 de la Duisburg (Germania)
„Sunt foarte mândră de rezultatele ob­ţinute de România la Campionatele Euro­pene de Canotaj Juniori,de la Belgrad, unde juniorii au dat la rândul lor acum dovadă de ambiţie şi determinare, obţinând 7 medalii din 10 probe. România se situează astfel pe locul 1 în clasamentul pe naţiuni. Îi felicit şi pe antrenori şi pe colegii mei din Federaţie. Mulţumiri speciale pentru susţinere şi către Ministerul Tineretului şi Sportului şi COSR. Aşteptăm acum cu nerăbdare Campionatul European al seniorilor de la Poznan, Polonia (9-11 octombrie)”, a declarat Elisabeta Lipă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CSM Jiul pierde la scor, iar antrenorul Kanduth demisionează

Echipa secundă a lui Gaz Metan, reînscrisă în liga a treia după un an de pauză, a spul­berat pe Jiul...

Fotbal CS Hunedoara, a pierdut la Reghin

După deplasarea de la Ungheni, formaţia CS Hunedoara a avut încă una, la Avântul Reghin. A fost un meci care...

CSM Deva – un început de drum pentru mişcarea de performanţă

Îniinţat cu aproape o lună în urmă, CSM Deva are şi primele rezultate înregistrate la ni­velul echipei de fotbal, care...

Închide