CSM Jiul pierde la scor, iar antrenorul Kanduth demisionează

Echipa secundă a lui Gaz Metan, reînscrisă în liga a treia după un an de pauză, a spul­berat pe Jiul cu un 7 – 1, scor care ne scu­teşte de comentarii. Golul de onoare al echi­pei din Valea Jiului a fost marcat de rezerva Cuibari în ultimul sfert de oră, când scorul era 6 – 0 în favoarea gazdelor.
După meci, profund afectat de această înfrângere, antrenorul Cosmin Kanduth şi-a anunţat plecarea de la echipă şi a declarat: „Bineînţeles că sunt supărat, e umilitor să pierzi la un asemenea scor. Îmi asum acest rezultat în totalitate, jucătorii nu au nici o vină. La 7 – 1 nu poţi să mai spui nimic, vina este în întregime a mea. Renunţ la echipă, predau ştafeta, să vină altcineva, care poate să realizeze mai mult. S-au adunat mai multe, un cumul de factori care m-au determinat să plec. Şi nu, nu este o hotărâre la cald, de câteva săptămâni luasem decizia să îmi dau demisia. Am rămas până acum doar pentru că a insistat domnul primar Ridzi. Nu e o tragedie pentru mine să nu mai fiu antrenor la Jiul. Le urez băieţilor succes în continuare”, a spus Kanduth.
Sâmbăta viitoare la Petroşani vine CSM Deva, formaţie care în etapa a treia a obţinut prima victorie din acest campionat.
CSM Jiul: Haring – Szekely, Matei, Arcuşi, Keszeg – Remus Sandu, Bocu – Mazilu, Miron, Mareş – Bălăuţă. Au mai jucat: Stoicoiu, Pârvulescu, Cuibari, Turcu

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.