Politica si administratie

România Educată a devenit România Drogată

Droguri în școli – o dramă despre care toată România știe dar nimeni nu face nimic, se întâmplă nenorociri în băile și pe holurile școlilor, mulți ajung să se sinucidă, viitorul României este în pericol. Aceasta este ade­vărata p­andemie periculoasă în România. De ce guvernanții PNL și PSD tac?
De curând au fost prinși niște tra­ficanți de droguri. Printre cei duși la audieri sunt inclusiv copii unor per­soane influente, precum secretari de stat sau experți în Direcția Națională Anticorupție. Absolut șocant! Astfel se explică de ce politicienii noștri tac! Oamenii puși de politicienii în funcții publice ne distrug viața și copii.
România educată a devenit România drogată. O dramă națională – distrugi copii – prin ignoranță, droguri, ener­gi­zante, mâncare fast food care numai nutrienți nu conține, care îi slăbește – fizic și psihic, îi ții dependenți de telefon și calculator pentru că nu ai programe adecvate unde ei să își poată dezvolta potențialul uman cu care au venit pe această lume, nu au consilieri, psihologi – REZULTATUL – În rândul tinerilor români, sinuciderea este a doua cauză de mortalitate, după accidentele rutiere.
Părinții nu sunt pregătiți pentru aceasta schimbări mari în societate, sau sunt plecați în străinătate, pro­fe­sorii nu sunt pregătiți să cunoască psi­hologic copii pentru fiecare etapă de creștere și dezvoltare. Și părinții și pro­fesorii eșuează. Unde sunt liderii României în această ecuație?
Acum, vin unii politicieni și ne aruncă praf în ochi, spunând că se vor face dezbateri. Serios? O dezbatere este despre argumente pro și contra. Ce argumente pro poți să ai aici? Această problemă a drogurilor în școli este una acută și cu cel mai mare grad de urgență! Avem nevoie de acțiuni ferme a Agenției Naționale Antidrog. De unde vin aceste droguri, cine permite să ajungă la copii în școli și de ce dezbateți problema pe la emisiuni în loc să luați pas cu pas școlile și să identificați de unde vin drogurile?
Părinții trebuie să ia atitudine! Părinții trebuie să confrunte conducerea școlii despre ce se întâmplă – Până când această problemă va fi eliminată total din școli.
Fenomenul drogurilor în școli va dispărea doar prin implicarea noastră, a tuturor! E nevoie de noi toți să ac­țio­năm! Și doar când vom face loc oa­menilor competenți pentru funcțiile din instituțiile statului vom avea o so­cietate pe care ne-o dorim.

29.03.2023
Deputat Anamaria Gavrilă
Circumscripția electorală 22 HUNEDOARA