Politica si administratie

Rocada mare în rândul consilierilor judeţeni PDL Hunedoara

Nicolle Ebner

După ce conducerea judeţeană de partid i-a obligat pe consilierii judeţeni PDL Hunedoara, care deţin funcţii de conducere în societăţile de stat sau direcţiile descentralizate, să se decidă pentru care dintre cele două variante optează, în grupul consilierilor democrat-liberali, vor fi promovaţi oameni noi.

Pentru Grigoraş a decis partidul?

Fostul prefect de Hunedoara, Cristian Vladu, a renunţat fără nici cea mai mică ezitare la postul de consilier judeţean, optând încă de la sfârşitul lunii trecute pentru funcţia de director general adjunct al Electrocentrale Mintia, mult mai bine remunerat. În vizorul conducerii filialei judeţene PDL Hunedoara au fost şi consilierii judeţeni Cristian Grigoraş, director al Direcţiei judeţene pentru Tineret şi Silvia Ghenea, proaspăt reinstalată în funcţia de director general al Casei judeţene de Sănătate, după susţinerea concursului pe post. Pentru cei doi, termenul de gândire a expirat în data de 2 iulie. Dacă Silvia Ghenea a ales fără rezerve să-şi continue activitatea ca şef al Casei Judeţene de Sănătate, se pare că nu la fel de lesne au mers lucrurile în cazul lui Grigoraş, care ţine postul blocat de un an. „Cristian Grigoraş nu a mai fost nevoit să renunţe la funcţia de consilier, deoarece, pentru noi, este relevantă Hotărârea Consiliului Judeţean din luna iunie a anului trecut, când s-a votat încetarea de drept a mandatului său de consilier judeţean, pe motiv de incompatibilitate”, a declarat sec, preşedintele interimar al filialei judeţene PDL Hunedoara, Tiberiu Iacob Ridzi (foto).

PDL şi-a extins aria „opţionalilor”

Potrivit sursei mai sus citate, în situaţia de a opta vor fi puşi şi consilierii judeţeni PDL care deţin funcţii de directori adjuncţi în societăţile de stat sau direcţiile judeţene. „În acest caz, este consilierul judeţean Ilie Pârvan, care este şi unul din adjuncţii de la Inspectoratul judeţean Şcolar. Decizia o vom lua în urma discuţiilor pe care le vom purta în Biroul Permanent Judeţean”, a menţionat Ridzi. Nu se cunoaşte încă numele celor patru supleanţi care îi vor înlocui pe membrii PDL Hunedoara care au renunţat la posturile de consilieri judeţeni. Ce se ştie cu certitudine este faptul că persoana care trebuie să-l înlocuiască pe Cristian Vladu, Romi Cărmăzan, nici nu a vrut să audă de Consiliul judeţean şi a preferat să rămână şef al Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor, funcţie pe care a recâştigat-o de curând, prin concurs.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura