Robert Muzsic, candidatul PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean

Sorina Popa

Partidele politice îţi anunţă, rând pe rând, candidaţii la funcţiile din administraţia locală, având în vedere că alegerile locale vor avea loc la finalul lunii septembrie, cel mai sigur.

Astfel, deşi PMP Hunedoara a anunţat, înainte de pandemia cu noul virus, că Viorel Arion, fostul primar al municipiului Hunedoara, va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean, iată că lucrurile s-au mai schimbat între timp. Robert Muzsic (foto) este candidatul PMP la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, iar Viorel Arion atacă din nou postul de edil şef al municipiului de pe Cerna.
Robert Muzsic susţine că lista cu candidaţii pentru aleşii judeţeni este una puternică, pe listă fiind oameni cu experienţă şi care sunt cunoscuţi bine şi foarte bine de către hunedoreni. „Candidez pentru şefia Consiliului Judeţean Hunedoara. Partidul m-a desemnat candidat şi sunt sigur că vom face, împreună cu colegii mei, o figură foarte frumoasă la alegerile locale. Vom fi surpriza plăcută a acestor alegeri. Facem o politică pentru oameni, nu spunem asta doar aşa, de dragul candidaturii”, a declarat Robert Muzsic pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.