Rezultate bune pentru judokanii deveni

14 iunie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

La Mangalia s-au desfăşurat recent întrecerile etapei finale din cadrul Concursului naţional de judo pentru sportivi cu vârsta sub 11 ani, competiţie care a reunit circa 100 de sportivi de la cluburile din ţară. Printre participanţi s-au numărat şi judoka de la CNS Cetate Deva, pregătiţi de prof. Dan Gârbovan şi Constantin Gabrie Vasiliu, care au avut evoluţii apreciate de arbitri.

Alexandru Glodeanu a evoluat la categoria – 42 de kg si a reuşit ca la finalul competiţiei naţionale să urce pe podiumul de premiere cucerind medalia de bronz la această categorie, iar Eduardo Barbu s-a situat pe locul V la categoria -50 kg. Euroregiunea V (alcătuită din sportivi reprezentând judeţele Arad, Alba, Caraş Severin, Timiş şi Hunedoara) a ocupat locul I la finalul acestor întreceri naţionale, la feminin, şi locul V la masculin.
În perioada 1-3 iunie în Bosnia-Herţegovina s-au derulat întrecerile Cupei Balcanice la judo pentru sportivi sub 18 ani. Rezultate de top au obţinut sportivii deveni (antrenaţi de Ramona Enache, Mugurel Ciuşcă şi Dan Gârbovan) participanţi la competiţie. Astfel, Bianca Prodan (legitimată la SCM Deva) a reuşit să se impună la categoria +70, Anne Marie Brebinaru (SCM Deva) a urcat pe podiumul de premiere la categoria 44 kg, unde a câştigat medalia de bronz, iar Bianca Marton (SCM Deva, categoria 63 kg) şi David Ionuţi (CNS Cetate Deva, categoria 90 kg) au ocupat locul locul V în cadrul categoriilor la care au fost prezenţi. De remarcat că după aceste succese delegaţia masculină a României s-a situat pe locul I, iar cea feminină pe locul II.
La finalul acestei săptămâni, la Sibiu sunt programate întrecerile Cupei balcanice pentru sportivi sub 21 de ani. Vor fi prezenţi şi judoka deveni, cadetul Alexandru Ilie (categoria +100 kg), Bianca Prodan (categoria 78 kg) şi Olga Severin (categoria 63 kg). Să le urăm succes!

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Barajul de promovare pentru Liga a III-a de fotbal. CS Hunedoara se luptă cu Voinţa Lupac

După un sezon excelent cu două trofee trecute în palmares, titlul de campioană a judeţului şi Cupa României-etapa judeţeană, cucerită...

Rezultate deosebite, obţinute de elevii Liceului „Sigismund Toduţă”

În perioada 3-6 iunie, a avut loc cea de a XII-a ediţie a Concursului Naţional „Diversitatea – o şansă în...

Furtuna a pus la încercare comandamentul Apa Serv Valea Jiului

Vijelia care s-a abătut peste Valea Jiului, miercuri seara, n-a produs pagube. În schimb, au creat probleme exploatările forestiere, din...

Închide