Rezultate bune ale sportivilor hunedoreni la campionatul naţional de gimnastică aerobică

20 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Sport

Nicolae Gavrea

Peste 150 de sportivi au fost prezenţi în aceste zile la Arad la întrecerile Campionatului Naţional de Gimnastică Aerobică, competiţie organizată de către Federaţia Română de Gimnastică, în parteneriat cu CSM Arad, Direcţia pentru Sport şi Tineret a judeţului Arad, cu sprijinul financiar al Primăriei municipiului de pe Mureş.

Competiţia de la Arad s-a desfăşurat în Sala Polivalentă din Cartierul Micălaca şi a reunit la start cei mai valoroşi sportivi, gimnaşti de la secţiile de aerobică de la toate secţiile din ţară şi componenţii lotului naţional de seniori, pentru care concursul de la Arad a constituit un util test de verificare înainte de deplasarea la concursul internaţional de la Plovdiv-Bulgaria.
În prima zi a întrecerilor, sportivii de la cele două secţii de performanţă din judeţul Hunedoara au avut evoluţii bune şi au reuşit să câştige trei medalii. Echipa de gimnaşti legitimaţi la LPS Cetate Deva, participanţi la întrecerea grupurilor de la categoria a II-a, alcătuită din Bianca Cîmpan, Claudia Barna, Daniel Anton, Darius Irimie şi Raluca Bocşer, a câştigat medalia de aur şi titlul de campioană naţională. Noii campioni naţionali sunt pregătiţi de prof. Mădălina Susan şi Georgeta Cosma.
O altă gimnastă de la clubul devean, Daria Mihaiu, a câştigat medalia de bronz la individual în întrecerile de la categoria a I-a de concurs.
Cea de a treia medalie a revenit gimnastelor de la CSS Petroşani – Adina Elena Istrate, Andra Maria Csiki şi Teodora Maria Cîrlicioiu, antrenate de Elena Becze şi Karina Imling -, care au alcătuit echipa de trio, cu care au participat la competiţia de la categoria a III-a. Ele au câştigat medalia de argint şi titlul de vicecampioane naţionale.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lelese: utilaj multifuncţional nou

La Lelese urmează să ajungă utilajul multifuncţional câştigat din bani europeni nerambursabili (80.000 de euro, valoare netă), prin GAL –...

Începe restaurarea Castelului Corvinilor!

Veşti bune pentru hunedoreni şi nu numai! Încep lucrările de restaurare a Castelului Corvinilor din municipiul Hunedoara. Zilele acestea, TIR-uri...

Teatrul de Artă Deva a oferit un Fest (in) teatral!

Teatrul Nottara a iniţiat, în anul 2013, un festival care poartă titlul de Fest(in) pe Bulevard, proiect cultural care este...

Închide