Rezultate bune ale „decebaliştilor” la baschet şi badminton

3 februarie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Continuă seria rezultatelor pozitive înregistrate de elevii de la Colegiul Naţional “Decebal” Deva în competiţiile organizate sub tutela Inspectoratului Şcolar al judeţului Hunedoara.

După ce fetele de la „Decebal“ au câştigat joi etapa judeţeană la volei şi s-au calificat la etapa regională, a urmat ca echipa de baschet fete din cadrul entităţii şcolare amintite mai sus să se califice la etapa interjudeţeană. Elevele pregătite de prof. Sorina Popa au câştigat lejer întrecerile de la nivelul judeţean şi vor fi prezente la următoarea etapă, cea interjudeţeană. Echipa CN Decebal a fost alcătuită din Diana Domniţeanu, Ana Costa, Karina Popescu, Mara Paico, Cristina Stanciu, Alexia Danc, Teodora Voişan, Raluca Zăicanu,Yasmin Silva Ioardan şi Bianca Kiss.
Poate cea mai valoroasă calificare este la badminton, acolo unde Victor Florea (foto), elev în clasa a VII-a de la Colegiul Naţional „Decebal“, a ocupat locul I la faza judeţeană din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar şi va reprezenta CN Decebal şi judeţul Hunedoara la faza naţională, iar Raluca Tapală, din clasa a VI-a, s-a situat pe locul al treilea la faza judeţeană, aducând puncte preţioase pentru unitatea şcolară pe care a reprezentat-o la competiţie.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. pipi spune:

    Ce frumos a fost meciul, o departajare absolut evidentă. A fost lejer

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Florentina Marincu-Iuşco are şanse pentru Cupa Balcanică

Cea de a doua etapă din cadrul Campionatului naţional de atletism pentru seniori şi seniori sub 21 de ani s-a...

Fotbal, Liga a III-a. Pandurii Tg. Jiu – CS Hunedoara 2-0

Echipa CS Hunedoara, antrenată de Raul Spătaru, şi-a continuat jocurile de pregătire şi a evoluat vineri, de această dată pe...

La Brno, în Elite Round, România – Kazahstan 3-1, la futsal

Naţionala de futsal a României a învins reprezentativa Kazahstanului cu scorul de 3-1 (1-0), duminică seara, la Brno, în primul...

Închide