Revoltã în PSD Hunedoara

Preşedintele Organizaţiei locale a PSD din comuna Bretea Română, Ioan Beica, se răzvrăteşte împotriva Organizaţiei Judeţene a PSD Hunedoara şi a preşedintelui Laurenţiu Nistor.
Motivul este bunăstarea şi viitorul comunei Bretea Română în următorul mandat 2016 – 2020. Singurul candidat care poate pune lucrurile pe un făgaş normal, în opinia lui Ioan Beica, este Răzvan Ionescu, preşedintele UNPR Bretea Română.
În acest sens, preşedintele PSD Bretea Română trece peste alianţa politică de la nivel naţional şi peste indicaţiile preşedintelui PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, şi face echipă cu Răzvan Ionescu. Mai mult decât atât, Răzvan Ionescu şi-a dat demisia din UNPR şi este decis să candideze la funcţia de primar al comunei Bretea Română ca independent. (A. Năstase)

One thought on “Revoltã în PSD Hunedoara

  • 6 ianuarie 2016 la 13:14
    Permalink

    Beica, sindicalistul sef de la Calan, Gica Contra doar cu gura? Bretea Strei, citadela in care s-a nascut Gelutu, teleghidatul de Sistem prin functii inalte? O fi ordin pe unitate, Guvernul din Umbra Judetean, are telecomanda… Daca e ordin de zavera, de ce nu? Un partid e mai usor de distrus decat ditai Combinatul! Jean Beica, fiul lui Ioan…, Gelu, fiul lui Gheorghe, un fel de George Gigi-Becali…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.