Reţinut după ce şi-a ameninţat rivalul cu un pistol

27 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Arma este de tip airsoft au constatat poliţiştii ajunşi la faţa locului. Tânărul care a cerut ajutor poliţiştilor a mai fost bătut de individ în urmă cu aproape trei săptămâni.
„Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un hunedorean de 28 de ani cu privire la faptul că, fiind în zona blocului unde locuieşte, în urma unui conflict verbal, a fost ameninţat cu un pistol (tip airsoft) şi cu un cuţit de un bărbat pe care îl cunoaşte doar după prenume. În cel mai scurt timp, o patrulă de siguranţă publică a ajuns la faţa locului, unde l-a identificat şi l-a dezarmat pe prezumtivul autor al faptei, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Hunedoara. Poliţiştii au stabilit că cel în cauză, în data de 08.01.2021, l-a lovit cu pumnul pe tânărul de 28 de ani, căruia i-a adresat ameninţări şi l-a urmărit cu o macetă (ridicată de poliţişti, la acea dată, cu ocazia intervenţiei la faţa locului)”, precizează IPJ Hunedoara.
Individul de 37 de ani este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare. Acesta a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva, urmând ca procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hu­ne­doara să decidă ce măsură preven­tivă se impune. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Pisicuţă” montată pe un bancomat din Vulcan

Cel care a montat dispozitivul de reţinere a banilor a fost surprins de camerele de su­praveghere, astfel că a fost...

Şofer cercetat penal pentru că circula cu permisul suspendat

Un bărbat de 43 de ani, din comuna Den­suş, a fost oprit pentru control pe D.N. 68, pe sensul de...

Migranţi afgani şi pakistanezi, prinşi orbecăind pe câmp, la Ilia

Un grup de migranţi au fost zăriţi marţi noaptea pe un teren viran din în zona staţiei C.F.R. Ilia. A...

Închide