„Pisicuţă” montată pe un bancomat din Vulcan

27 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Cel care a montat dispozitivul de reţinere a banilor a fost surprins de camerele de su­praveghere, astfel că a fost imediat iden­tificat şi prins de poliţişti. Reuşise să fure 150 de lei.
„Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Vulcan, cu sprijinul ofiţerilor Serviciului In­ves­tigaţii Criminale Hunedoara, au reuşit identificarea unui tânăr de 26 de ani, din municipiul Hunedoara, cu privire la care au stabilit că, în data de 09.01.2021, prin lipirea unui dispozitiv pe fanta de eliberare a banilor la un ATM amplasat pe raza muni­cipiul Vulcan, a sustras 150 de lei (sumă care nu a putut fi ridicată de către persoana vătămată care a solicitat eliberarea)”, a informat IPJ Hunedoara.
Poliţiştii l-au dus la arest pe suspect, după ce pe numele său au emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere. Procurorii Parchetului de pe lângă Ju­de­cătoria Petroşani cer arestarea preventivă a tânărului, iar poliţiştii continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii sale activităţi in­fracţionale. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şofer cercetat penal pentru că circula cu permisul suspendat

Un bărbat de 43 de ani, din comuna Den­suş, a fost oprit pentru control pe D.N. 68, pe sensul de...

Migranţi afgani şi pakistanezi, prinşi orbecăind pe câmp, la Ilia

Un grup de migranţi au fost zăriţi marţi noaptea pe un teren viran din în zona staţiei C.F.R. Ilia. A...

A furat încasările barului

Pe lângă furt, suspectatul a distrus şi baia localului. ”Vitejia” sa l-a costat, ast­fel că şi-a petrecut noaptea de marţi...

Închide