Retezatul Haţeg – Jiul Petroşani: 1-3, în meci amical

23 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Programat iniţial pe terenul formaţiei din Valea Jiului, meciul s-a disputat până la urmă la Haţeg, deoarece terenurile din Petroşani au fost acoperite cu zăpadă.
„A nins mult la Petroşani şi terenul a fost acoperit de zăpadă, a devenit impracticabil. Ne-am înţeles cu cei de la Retezatul şi am acceptat să jucăm la ei, ne-am organizat repede şi am mers la Haţeg. A fost un joc bun, mai ales că a trecut multă vreme de la precedentul amical, cu Cărbuneşti (n. red.: 2 – 2 cu Gilortul, pe 6 februarie). Am evitat să jucăm în această perioadă pe terenuri grele, dar nu mai avem ce face. Vom fi nevoiţi să intrăm pe teren oricum ar fi. Pentru meciul de azi am avut doi învoiţi pentru rezolvarea unor probleme personale, în rest nu au mai fost accidentaţi în lot”, a declarat după joc Anton Sedecaru, antrenorul principal al Jiului.
Au marcat pentru CSM Jiul Petroşani: Măr­măneanu (50, 72) şi Turcu (89), echipa oas­pete evoluând în formula:Teslici – Szekely, Matei, Keszeg, Arcuşi – R. Sandu, Torkos – Bădărău, Mazilu, Mărmăneanu – Cuibari. Au mai jucat: Perşe, Bălan, Petrariu, Turcu.
Astăzi Jiul va juca în deplasare la Cugir, cu CS Orăşenesc din localitate, iar sâmbătă va evolua tot în deplasare, dar la CS Hunedoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Declaraţia unică 2021

Pe site-ul Agenţiei Naţionale de Ad­mi­nis­trare Fiscală, Asistenta Contribuabili, Servicii oferite contribuabililor, a fost pu­blicat, în data de 26 ianuarie...

Comunicat de presă

Comunicat de presă

Închide