CANOTAJ. Elisabeta Lipă, candidat unic la un nou mandat de preşedinte

23 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Elisabeta Lipă (56 de ani),multipla me­da­liată olimpică şi mondială , actualul preşe­dinte al Federaţiei Române de Canotaj, can­di­dează astfel pentru cel de-al patrulea său man­dat la conducerea acestei federaţii, fiind singura candidată care şi-a depus dosarul.
Ea va asigura astfel continuitate la con­du­ce­rea federaţiei care a obţinut cele mai bune rezultate din sportul românesc în ultimii 3 ani consecutiv, iar performanţele extraordinare ale canotorilor români, fie că vorbim despre lotul de juniori, lotul de tineret sau lotul de seniori, au făcut ca Federaţia Română de Canotaj să se situeze, în ultimii ani, pe primul loc ca număr de medalii câştigate şi adăugate astfel în palmaresul sportului românesc.
Multiplă medaliată olimpică la canotaj, Elisabeta Lipă (foto) a devenit prima cam­pioa­nă ale cărei palme au fost amprentate pe Aleea Mâinile de Aur din cadrul Com­ple­xu­lui Sportiv Naţional Snagov, iar la această ceremonie a declarat că îşi doreşte ca am­prentele mâinilor sale în ciment să îi mo­tiveze şi mai mult pe actualii sportivi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Retezatul Haţeg – Jiul Petroşani: 1-3, în meci amical

Programat iniţial pe terenul formaţiei din Valea Jiului, meciul s-a disputat până la urmă la Haţeg, deoarece terenurile din Petroşani...

Declaraţia unică 2021

Pe site-ul Agenţiei Naţionale de Ad­mi­nis­trare Fiscală, Asistenta Contribuabili, Servicii oferite contribuabililor, a fost pu­blicat, în data de 26 ianuarie...

Comunicat de presă

Închide