Restricţii de circulaţie pe DN 76 şi pe podul de la Şoimuş

24 octombrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

Adriana Clej

Antreprenorul care construieşte Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva a început montarea grinzilor pentru realizarea viaductului de la km 97+750, respectiv pasajul de la km 99+210, pe lotul amintit.
Din această cauză se impune închiderea circulaţiei pe DN 76 pentru execuţia lucrărilor viaductului pe Autostrada A1, km 97+750 din proiect. Aceasta va fi oprită pentru 30 de minute la interval de două ore, pe sectorul de la km 2+415 – 2+480, din localitatea Şoimuş.
Pentru execuţia lucrărilor de realizare a viaductului proiectat al autostrăzii A1 (km 99+210 din proiect) se închide circulaţia pe DN 76 pentru câte 30 de minute, la interval de două ore, pe sectorul cuprins între 0+000 – km 0+690 (podul de la Şoimuş).
Sectoarele vor fi închise complet, de aceea sunt sugerate următoarele rute alternative: A1 de la Sibiu spre Deva, se coboară de pe autostradă la Nodul Simeria sau dacă se circulă spre Sibiu, se traversează Deva – Simeria şi se urcă pe A1 la Nodul Simeria. Însă, dacă se circulă spre Brad se foloseşte DJ 709 A, Brănişca – Ţebea.
Lucrările de realizare a viaductelor sunt în desfăşurare şi au ca urmare restricţii de circulaţie pe DN76 şi pe sectorul cuprins între km 4+135 – 4+240, în zona localităţii Bejan, pe jumătate de cale, circulaţia fiind dirijată cu semafoare. Toate lucrările se execută în timpul zilei, atâta timp cât permite lumina naturală.
Restricţiile durează până în 15 noiembrie 2017.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deva are nevoie de un om care se ţine de promisiuni

Sunt deputat în Parlamentul României, în urma alegerilor din decembrie 2016. Timp de aproape patru ani am fost directorul Casei...

Asigurare de sănătate pentru membrii de familie ai hunedorenilor care lucrează în străinătate

Hunedorenii care lucrează în alt stat membru al Uniunii Europene sau al Spaţiului Economic European pot să îşi asigure membrii...

Uricani: 13 blocuri vor fi anvelopate din bani europeni

Administraţia publică din Uricani a semnat contractul pentru realizarea proiectării şi asistenţei tehnice aferente programului de investiţii câştigat din bani...

Închide