Politica si administratie

Reforma ieşirilor din sistem

Când credeam că am auzit tot ce se putea auzi de la acest guvern, ne-a fost dat să auzim miercuri, la şedinţa de guvern, că, executivul Boc se gândeşte să dimensioneze bugetul pe 2011 în funcţie de ieşirile din sistem ale pensionarilor, planificând ca 1 din 7 pensionari să dea ortu’ popii!

Cinismul executivului a depăşit orice închipuire! S-a reformat însuşi sensul cuvântului „executiv”, transformându-se înţelesul acestuia din cel de „guvern”, în cel de „cel ce te execută”! Am mai atras atenţia, nu cu multă vreme în urmă, că acest guvern a făcut din România un mare Auschwitz, un mare lagăr de milioane de suflete, în care dictatura guvernamentală a ajuns să planifice exterminarea acestui popor la modul propriu. Acum, guvernanţii îşi numără „succesele”: 1 din 7 suflete de români sunt planificate a fi victimele creşterii taxelor, impozitelor, preţurilor, tăierilor de venituri, ale subfinanţării Sănătăţii, ale lipsei medicamentelor, ale tuturor mizeriilor pe care acest guvern le experimentează pe populaţia României cu un sadism feroce, care l-ar face pe doctorul Mengele să fie un copil mic pe lângă actualii executivi! Acesta este rezultatul interesului guvernanţilor de a fi o ţară de asistaţi social, cum clamează toată ziua-bună ziua, Băsescu şi Boc. Şi de ce ar dori asta? Păi, pentru că e criză şi trebuie făcută economie: de ce să câştigi un vot cu o găleată portocalie plină cu făină, ulei, zahăr etc., atunci când poţi câştiga un vot doar cu o găleată goală??? Dar, pentru a se putea ajunge aici, e nevoie ca să li se netezească în primul rând drumurile prin legislativ, aşa că portocaliii au pus de-o găselniţă – trecerea oricărei aberaţii prin Camera Deputaţilor doar cu majoritatea simplă a celor prezenţi! Deci, dacă vine Miss Alma cu Olteanu pe furiş la serviciu, supun orice prostie la vot şi devine lege, că Băsescu promulgă orice, atâta vreme cât poate să mai sărăcească sau să mai ucidă vreun român! Dar, până şi Dumnezeu, la întâlnirea pentru votul modificării regulamentului, s-a uitat în altă parte: deşi era cvorum, s-a stricat sistemul electronic de vot! Poate Dumnezeu, până la urmă, îi va decupla cu forţa şi de la actuala guvernare, pentru a nu ne trezi cu o Românie vândută pe bucăţele! Dar, pentru aceasta, mai e nevoie şi de un tsunami social sănătos, încât să bage frica-n oase până şi nevertebratelor portocalii, trădătorilor şi ţucălarilor! Sau, poate, şi mai bine, ar trebui ca să reintroducem pedepse masive pentru sperjur şi să extindem înţelesul noţiunii de trădare de ţară…

Laurenţiu Nistor, deputat PSD

One thought on “Reforma ieşirilor din sistem

  • Sfinte Laurentiu ai in parte dreptate. Bugetul pentru pensii in 2011 e acoperitor intrucat la ce foame este in tara vor iesi din sistem cam jumatate din pensionari.
    >:)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura