Record de îmbolnăviri cu noul virus în judeţ

Ieri, trei focare noi de Covid-19 au fost declarate în judeţ, în ultimele 24 de ore fiind depistate 71 de noi cazuri de infecţie cu noul coronavirus, cele mai multe de la debutul pandemiei.

„Avem trei focare noi: la o comunitate a cultului penticostal din oraşul Petrila, la un cămin de bătrâni din localitatea Bretea Română şi la o firmă din municipiul Orăştie“, a declarat Sebastian Mezei (foto), directorul DSP Hunedoara.
Astfel, în oraşul Petrila au fost depistate cinci cazuri noi şi unul neconcludent de Covid-19 într-o comunitate de penticostali, şase cazuri noi au fost consemnate la căminul de bătrâni din Bretea şi trei cazuri la o firmă din municipiul Orăştie.
Totodată, 10 angajaţi ai Minei Lupeni, inclusiv directorul unităţii, au intrat, ieri, în izolare pentru 14 zile după ce un electrician al sucursalei miniere a fost depistat pozitiv cu noul virus. „Avem un caz confirmat la EM Lupeni şi, pentru a fi siguri că nu se propagă acest virus, toţi cei care au fost contacţi ai persoanei respective au intrat în izolare la domiciliu pentru 14 zile. Este vorba de 10 persoane, colegi de muncă ai persoanei infectate. El nu a intrat în contact direct cu minerii, pentru că vestiarul său nu era comun cu cel al minerilor“, a declarat Cristian Roşu, administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Maşina cu care Mihai Leu va concura la Campionatul Naţional de Super Rally este expusă la Shopping City Deva

Am fost împreună cu campionul Mihai Leu la Shopping City Deva, unde a fost expusă maşina Ferarri 458 Challenge cu...

Atleţii hunedoreni, la Campionatul Naţional U 18

Federaţia Română de Atletism anunţă organizarea la finalul acestei săptămâni pe stadionul din Complexul sportiv “Iolanda Balas Soter” din Bucureşti,...

Şahtior Doneţk şi FC Sevilla, în semifinalele Europa League la fotbal

Cele două formaţii s-au calificat în semifinalele competiţiei fotbalistice intercluburi Europa League, după ce au câştigat partidele susţinute marţi seara,...

Închide