Recidivistul care şi-a violat sora rămâne după gratii

13 martie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Bărbatul este acuzat de viol şi se află în arest preventiv. A mai fost condamnat pentru acelaşi tip de faptă şi abia scăpase din puşcărie.
Alin Cristian Beznă rămâne în arest, au decis judecătorii din Petroşani, după ce au analizat şi respins cererea acestuia de a fi plasat în arest la domiciliu. După primul mandat de arestare preventivă emis de magistraţii Judecătoriei Petroşani, recidivistul nici nu s-a mai obosit să conteste decizia.
Violatorul, în vârstă de 39 de ani, din Lupeni, este acuzat că şi-a abuzat sexual sora imobilizată la pat. Beznă a profitat de faptul că tânăra nu se putea opune şi a abuzat-o în două rânduri. Recidivistul fusese închis tot pentru viol şi mai avea de executat peste doi ani de închisoare. Fapta pentru care a stat închis s-a petrecut în 2012, iar victimă a fost chiar mama sa. A primit atunci şapte ani de închisoare pentru viol şi trei ani pentru comiterea infracţiunii de incest. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina albă, 14.03.2018

Iosia Costa,  elev la Liceul de Arte „Sigismund Toduţă” din Deva Pentru că a obţinut premiul I şi calificare la...

Fraţii Gărdean, judecaţi pentru mită dată Elenei Udrea

Ieri, Tribunalul Hunedoara a dat undă verde pentru judecarea dosarului în care fraţii Adrian (foto) şi Dorel Miron Gărdean sunt...

Gura lumii, 14.03.2018

Vorbesc gurile rele că o duduie care se ocupă cu partea financiară la o societate de stat din oraşul de...

Închide