Tânăra care şi-a ucis soacra cu bâta n-a mai făcut apel

13 martie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Ana Maria Bobora, o femeie de 25 de ani din Sibişel, a fost judecată pentru că şi-a omorât soacra, măcelărind-o cu cuţitul şi lovind-o cu bâta.
Judecătorul de caz de la Tribunalul Hunedoara a decis, anul trecut, să o condamne pe tânără la 10 ani de închisoare cu executare, fiindu-i interzise şi anumite drepturi civile. Hotărârea tribunalului nu era definitivă, însă femeia n-a mai făcut apel în termenul legal de la pronunţarea sentinţei. Tribunalul Hunedoara a obligat-o şi la plata unor daune materiale şi morale către urmaşii victimei.
Crima înfiorătoare de la Sibişel a avut loc în urmă cu circa un an de zile. Ana Maria Bobora a omorât-o pe mama concubinului său, cu care avea un copil, victima fiind în vârstă de 52 de ani. Beată fiind, tânăra şi-a muşcat soacra şi a lovit-o de mai multe ori cu o bâtă în cap. Apoi a înjunghiat-o în repetate rânduri cu un cuţit în piept, au stabilit anchetatorii. Din cauza rănilor şi a tăieturilor de cuţit, inclusiv un plămân fiindu-i secţionat, femeia a pierdut mult sânge şi a decedat. Anchetatorii au mai aflat că scandalurile din casa celor două femei erau de notorietate.
Oamenii o ştiau pe tânără că obişnuia să consume alcool, iar din cauza băuturii a fost lăsată fără drepturile părinteşti, fetiţa ei fiind dată în plasament la o familie din Toteşti. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Recidivistul care şi-a violat sora rămâne după gratii

Bărbatul este acuzat de viol şi se află în arest preventiv. A mai fost condamnat pentru acelaşi tip de faptă...

Bulina albă, 14.03.2018

Iosia Costa,  elev la Liceul de Arte „Sigismund Toduţă” din Deva Pentru că a obţinut premiul I şi calificare la...

Fraţii Gărdean, judecaţi pentru mită dată Elenei Udrea

Ieri, Tribunalul Hunedoara a dat undă verde pentru judecarea dosarului în care fraţii Adrian (foto) şi Dorel Miron Gărdean sunt...

Închide