Actualitate

Răzvrătitul blocului, trimis în judecată pentru amenințarea vecinilor

Individul, pe lângă faptul că și-a amenințat repetat vecinii, a recurs și la intimidări. Pur și simplu a incendiat camera de supraveghere amplasată de locatari în scara blocului.

S-a lăudat pe Facebook
Suspectul a fost acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad de patru infracțiuni de ame­nin­țare dar și de distrugere și a fost ares­tat preventiv. Individul se afla în con­flict cu vecinii de mai multă vreme și a mai recurs la amenințări și chiar agre­siu­ne, astfel că a și fost condamnat pentru fapte. Acum riscă o nouă pe­deapsă cu închisoarea. „Persoana vă­tă­mată se afla în apartamentul vecinei sale când pe scări a coborât inculpatul, iar când s-a oprit în dreptul ușii apar­ta­mentului a început sa strige și să ame­nințe, spunând ,,curvelor, zdrențelor, de mana mea veți muri amândouă” după care a început să răstoarne ghi­ve­cele de flori. (…) Tot persoana vătă­mată arată că a fost din nou ame­nin­țată cu acte de violență în timp ce acesta se afla în casa scării blocului unde cei doi locuiesc. Persoana vătă­mată declară că a auzit inițial lovituri în ușa apartamentului său, a mers la vizor și a observat că este inculpatul, după care a ieșit din apartament și l-a ob­ser­vat că dormea lângă țevile de căldură de pe casa scării, acesta fiind în stare de ebrietate. A anunțat poliția, iar po­lițiștii care au venit la fața locului l-au ridicat în picioare, moment în care in­cul­patul, de față cu polițiștii s-a adre­sat către persoana vătămată spunân­du-i „pe tine tot te sparg”, fapt care i-a creat o stare de temere”, sunt doar câ­teva din faptele sesizate.
Individul a dat foc camerei de su­pra­veghere de pe scara blocului pe motiv că a fost filmat iar imaginile au apărut pe rețelele sociale. A distrus două ca­me­re de supraveghere și chiar el a înre­gistrat cu telefonul momentele. Băr­ba­tul a fost trimis în judecată. (M.Gânju).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura