ActualitatePolitica si administratie

Laurențiu Nistor: Oportunismul și populismul încă fac casă bună cu anumiți oameni politici

Adriana Năstase

Operatorul județean de apă, Apa Prod, a trimis luna asta somații de plată pentru cei care nu au achitat serviciile prestate. Iar unii politicieni au început campania pe seama necazurilor oamenilor.

„Trimis acasă de cetățeni”
„Pentru unii politicieni, apariția unei probleme în mijlocul unei comunități este prilej de a ieși din rând și a bate toba prin târg, doar-doar se va lipi și de ei ceva capital de imagine. „Empatici”, „revoluționari”, ba chiar declarați „solidari”, acești oameni nu fac altceva decât să confirme ceea ce ro­mânii știu deja: că oportunismul și po­pulismul încă fac casă bună cu anumiți oameni politici.
Simeria, oraș care se con­fruntă cu o situație neplăcută în urma sistării furnizării apei potabile la anumite aso­ciații de pro­prietari, este în cen­trul atenției opiniei pu­blice. Și, pentru că toată lumea privește îns­pre Simeria, treziți de „lumina reflec­toa­relor”, prind glas și per­danții din 2020. Unul dintre ei este Emil Rîșteiu, trimis acasă de lo­cuitorii Simeriei după o serie de eșecuri administrative care au spus totul despre capacitatea sa de a conduce un oraș.
În ședința de ieri a Consiliului Local Simeria, cu superficialitatea care îl carac­terizează, domnul Rîșteiu s-a făcut de râs încă o dată în fața oamenilor, încercând să mute atenția de la adevărata problemă a datoriilor către SC Apa Prod SA, în spațiul luptelor politice. Tentativă slabă, eșuată cum era de așteptat.
Înainte de a avea pretenția că „știe cum stă treaba”, domnul Rîșteiu ar trebui să le mai explice încă o dată cum a reușit per­for­manța de a da cu piciorul unei investiții uriașe care ar fi putut face din Simeria un pol economic important în centrul județului Hunedoara. Deși a beneficiat de întreg sprijinul Guvernului, fostul primar nu a fost capabil să concretizeze o investiție pe care și-a asumat-o, cu care s-a lăudat, dar care s-a concretizat într-un câmp cu destinație agricolă, nicidecum fabrică producătoare de electrocasnice mari. Atât a putut. Mai multe nu spun, pentru că simerienii știu mai bine.
Oameni buni, vom depăși împreună și acest moment complicat, am această con­vingere. Acum nu e timp de răfuieli, trebuie să găsim soluții pentru plata datoriilor pentru ca apa să curgă din nou la robinete. Circul și talentele apuse ale politicienilor po­puliști nu vor rezolva niciodată problemele oamenilor”, a declarat Laurențiu Nistor, pre­ședintele Consiliului Județean Hunedoara.

One thought on “Laurențiu Nistor: Oportunismul și populismul încă fac casă bună cu anumiți oameni politici

  • Azi când sărăcia a învins sclavia voi spuneți că măriți prețurile la alimente și prețul la facturi pentru a face mai sărac omul , lăsând omul fără dreptul la un trai decent și la demnitate în societate .

    De ce educația morală vă este așa de săracă , vă considerați politicieni mincinoși și trădători de șarlatani care vor doar umilință să vadă în societate .

    Vă place să vedeți cum cerșesc muncitorii în stradă dreptul la un salariul decent ?
    Vă place să vedeți în stradă pensionarii cum cerșesc în stradă o pensie din care să trăiască decent ?

    Vă place să vedeți victimele torționarilor cum cerșesc în stradă dreptul la demnitate și la un trai decent în societate ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura