Razie la braconieri cinegetici din Valea Jiului

18 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

       Nu mai puţin de opt persoane din Valea Jiului sunt cercetate într-un dosar penal ce vizează comiterea de infracţiuni de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic.
Locuinţele suspecţilor au fost percheziţionate, în total fiind efectuate12 percheziţii, în cadrul unei acţiuni derulate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor altor structuri operative.
Anchetatorii au făcut verificări şi la locuinţele unor poliţişti din Lupeni şi Uricani, iar unele surse spun că au fost ridicate mai multe probe. ”Au descins dimineaţă, au spus că au mandat de percheziţie. Au ridicat din casă nişte bunuri, i-au luat telefoanele mobile şi l-au dus la audieri”, susţin apropiaţi ai poliţistului din Lupeni, vizat de anchetă.
”În urma activităţilor investigative, au fost ridicate pentru cercetări o carabină militară şi două arme cu aer comprimat, cu muniţia aferentă, toate deţinute fără drept, precum şi mai multe trofee de vânătoare. În acest caz, poliţiştii continuă cercetările, existând indicii cu privire la comiterea unor infracţiuni de braconaj cinegetic, în perioada 2016-2017, pe mai multe fonduri de vânătoare din Valea Jiului”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. (M. Gânju)etente.

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Vas unicat, din perioada greco-romană, recuperat de poliţiştii hunedoreni

În urma unor activități efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartiment Patrimoniu Cultural Național și cei ai Postului...

Castelul Corvinilor, emblema României la Târgul Mondial de Turism din Paris

În zilele de 16 – 20 martie, la Paris se desfăşoară unul dintre cele mai importante târguri de turism din...

A pus foc la vegetaţie şi era să incendieze gara

Un incendiu de vegetaţie uscată s-a extins cu repeziciune şi putea pune în pericol mai multe gospodării şi Triajul CFR...

Închide