Cartea „Ham-Ham, Miau-Miau şi semnele de circulaţie”, lansată la Simeria

19 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Sala de conferinţe a Parcului de Afaceri din Simeria a găzduit un eveniment organizat de Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” în parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Economico-Socială a judeţului Hunedoara, prilej cu care îndrăgita actriţă a Teatrului de Artă din Deva, Isabela Haşa, şi-a lansat cartea pentru copii intitulată „Ham-Ham, Miau-Miau şi semnele de circulaţie”.
În cadrul acţiunii culturale, publicul s-a mai putut bucura de momentul artistic, „Bunica şi extraterestrul”, o comedie muzicală pentru cei mici, oferită de autoare alături de actriţa Mara Haşa. Nu a lipsit nici sesiunea de autografe pusă în slujba doritorilor de către scriitoare.
„Cei mai tineri prieteni ai bibliotecii noastre de la Colegiul Tehnic de Transport Feroviar <<Anghel Saligny>> Simeria au avut bucuria de a se întâlni cu actriţa Isabela Haşa, de data aceasta în ipostază de scriitoare pentru copii. Placheta de poezii reprezintă o cărticică scrisă special pentru prichindei, un dialog între doi mici protagonişti – Mara şi Dănuţ – care discută plini de însufleţire pe tema semnelor de circulaţie, în compania prietenilor lor, un căţel şi un motan, de care nu se despart.  Prin joc, prin întrebări aparent inocente, copiii învaţă semnele de circulaţie, semne cu care e bine să se familiarizeze de la cea mai fragedă vârstă. Desenele de pe ultimele pagini ale cărţii urmează să fie colorate de către copii, ceea ce face această plachetă cu atât mai atractivă. Am fost deosebit de bucuroşi că, graţie harului şi generozităţii artistei, am putut face un cadou frumos micilor noştri cititori. I-am mulţumit Isabelei Haşa pentru disponibilitatea pe care o are de a dărui clipe de bucurie copiilor şi am invitat-o să mai scrie astfel de cărţi, spre încântarea acestui public tânăr pe care îl îndrăgim cu toţii” a afirmat Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva.

https://www.facebook.com/bibliotecadeva/?fref=ts

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Razie la braconieri cinegetici din Valea Jiului

       Nu mai puţin de opt persoane din Valea Jiului sunt cercetate într-un dosar penal ce vizează comiterea...

Vas unicat, din perioada greco-romană, recuperat de poliţiştii hunedoreni

În urma unor activități efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartiment Patrimoniu Cultural Național și cei ai Postului...

Castelul Corvinilor, emblema României la Târgul Mondial de Turism din Paris

În zilele de 16 – 20 martie, la Paris se desfăşoară unul dintre cele mai importante târguri de turism din...

Închide