Sport

Războiul orgoliilor se joacă la Hunedoara

Cupa României la fotbal ediția 2021/ 2022 continuă cu partidele programate în faza a doua a competiției, programată, astăzi, 11 august, cu partide în care se regăsesc și formațiile din zona noastră. Cea mai importantă întâlnire este cea de la Hunedoara unde noua echipă locală, cu antrenorul Florin Maxim la conducere, va întâlni echipa CSM deva, cu Ștefan Nanu, în calitate de antrenor principal. Cele două formații se întâlnesc pentru prima dată după mai multe sezoane și vor evolua în viitorul campionat în aceeași serie.
Șansele de victorie și de calificare în următorul act al competiției naționale sunt egale, dar cu siguranță orgoliile locale vor fi la fel de importante. Credem că echipa hunedoreană are prima șansă, ținând cont și de importanța terenului propriu.Partida se dispută începând cu orele 17.30.
Cealaltă echipa de Liga a treia, CSM Petroșani, joacă acasă, în compania for­mației Gilortul Târgu Cărbuneşti. Învin­gă­toarele în aceste meciuri se vor califica în Faza a III-a a competiției, care va avea loc pe 25 august a.c. În această fază vor participa 52 de echipe: 38 calificate din faza a II-a și 14 echipe din Liga a II-a. Pe 25 august sunt programate să se desfășoare 26 de meciuri.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura