Medalii pentru atleții hunedoreni la Campionatele Naționale U20

Atletul Raul Manuel Dan, legitimat la LPS Cetate Deva, unde se pregătește cu prof. Cornelia Juratoni a înregistrat re­cent noi rezultate excepționale.
Astfel, el a câștigat un nou titlu național, în proba de 3.000m cu timpul de 8:36.57. Devean și-a mai trecut în palmaresul per­sonal și un titlu de vicecampion național în proba de 1.500m.
Eric Daniel Rus s-a situat pe locul III la 3.000m obstacole și a încheiat competiția câștigând o medalie de bronz cu timpul de 9:51.46.
O altă atletă din Deva, Anamaria Bolohan, a cucerit medalia de bronz în proba de 10 km marș cu timpul de 57:27.32, probă în care Mădălina Andreea Danciu s-a calast pe locul VIII.
La săritura în înălțime, Elisa Xandra Enache (LPS Cetate Deva) a urcat din nou pe podiumul de premiere cucerind medalia de bronz cu o săritură care a măsurat 1.64m, fiind secondată de colega ei de club, Eva Eliza Alzner care a avut aceeași per­for­manță dar dintr-o încercare ulterioară.
Să mai notăm că reprezentanta CSS Hunedoara, Petrina Pivniceru s-a clasat pe locul IV în finala probei de 200m și pe locul V în finala de la la 100m iar colegul ei de club, Paul Andrei Salomia s-a clarat pe locul V în proba de 800m.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.