Actualitate

Rãzboi între interlopii din Valea Jiului

03 interlopi la audieri (1)Dana Istudor

Un bărbat de 33 de ani din Petrila a ajuns pe patul de spital, după ce a fost bătut cu bestialitate în plină stradă de o gaşcă de interlopi din Petroşani.

Au sărit bâtele pe el…
Scandalul, în urma căruia cel puţin şapte tineri cunoscuţi în lumea interlopă din Valea Jiului vor fi cercetaţi de procurori şi poliţişti, a izbucnit joi seara, în localitatea Petrila. Potrivit unor martori, o gaşcă formată din cel puţin 10 tineri, au tăbărât cu bâte pe un localnic şi l-au snopit în bătaie, pentru a se răzbuna după ce victima ar fi agresat în urmă cu câteva zile un membru al grupării respective. Tânărul bătut s-a ales cu mai multe răni şi a fost internat la Secţia Chirurgie a Spitalului de Urgenţă din Petroşani, a precizat medicul de gardă al unităţii, Paula Bogdana. Aceiaşi martori spun că grupul de agresori ţintea mai mulţi membri ai grupării rivale, fiind pregătiţi de un război de stradă în toată regula. Un localnic care şi-a făcut curaj şi a anunţat poliţia şi jandarmii a pus capăt unei probabile vărsări de sânge.

Au venit în sprijin „mascaţii”    
Poliţiştii din localitatea Petrila ajunşi la locul incidentului au fost obligaţi să ceară întăriri brigăzii de intervenţie a Jandarmeriei din Valea Jiului şi Serviciului DPIR din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, din cauza agresivităţii interlopilor. Trupele de intervenţie ale jandarmilor au reuşit să aplaneze conflictul şi chiar să reţină câţiva dintre tinerii participanţi la bătaie, pe care i-au escortat până la sediul poliţiei din Petrila. La scurt timp, restul interlopilor care l-au agresat pe tânărul de 33 de ani, au fost ridicaţi rând pe rând de către trupele de intervenţie rapidă ale IPJ Hunedoara şi duşi la secţie pentru audieri. Oamenii legii n-au reuşit să dea şi de şeful grupării, un recidivist din Petroşani extrem de violent, însă spun că este doar o chestiune de timp până când îl vor prinde. „Mai multe persoane din zona Cartierul Muncii din Petrila, ajutate de nişte persoane din Petroşani, au bătut un tânăr de 33 de ani, care se află internat în spital cu mai multe politraumatisme în zona feţei. Din verificările efectuate, persoana, aflată în afara oricărui pericol, a rămas internată, iar în cauză se fac cercetări, urmând a fi dispuse măsurile legale împreună cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani”, declară subcomisarul Alexandru Scafariu, adjunctul şefului  Poliţiei Petrila.

2 comentarii la „Rãzboi între interlopii din Valea Jiului

  • Baaaa Inchiidetii pe totiii numa scandalagii si mafiee in valea jiuluii….bagati„l prima oara Pe RauL Bully cu oamenii lui aia din vulcann..aia ccare fac scandalurii..bat…traficurii…sparg …si politia nici nu baga de seamaaa !!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura